Skip to content

Offerte aanvragen

In 4 stappen naar een concrete oplossing.

Wil je snel een offerte op maat voor de perfecte betonoplossing? Of het nu gaat om isolerend beton, vloerverwarming, een cementdekvloer of onze totaaloplossing. We streven ernaar om je binnen één werkdag een scherpe offerte te mailen.

  • 1 Je gegevens Je gegevens Je gegevens
  • 2 Isolerend beton Isolerend beton Isolerend beton
  • 3 Cementdekvloer Cementdekvloer Cementdekvloer
  • 4 Controle Controle Controle
  • 5 Bevestiging Bevestiging Bevestiging

Wij bieden een totale oplossing voor jouw vloer. Onze aanpak begint met een sterke isolerende betonvloer als solide basis. Daarna leggen we vloerverwarming voor optimaal comfort. Tot slot zorgen we voor een hoogwaardige cementdekvloer.

Wat kunnen wij voor jouw betekenen?

i
Betonisolatie mortel is aan te brengen vanaf 5 cm dikte. Vanaf 17 cm kunnen we een gegarandeerde isolatiewaarde van RC-4,50 geven. Als de vloer in de praktijk bijvoorbeeld plaatselijk 14 cm dekking heeft, wordt alsnog de isolatiewaarde gehaald. Bereken de isolatiewaarde van jouw dikte in onze calculator.
i
Voer hier de oppervlakte van de totale ruimte in. Bijvoorbeeld: Gehele begane grond ....m2
Extra ruimte toevoegen / verwijderen

Om direct een correcte en scherpe offerte te kunnen maken, hebben we zo nauwkeurig mogelijke informatie nodig. Bij aanvullende vragen nemen we altijd nog even contact met je op.

Hoe is jouw vloer opgebouwd? Geef dat hieronder aan.

i
Weet je de vloerdikte (nog) niet? Kies dan voor 70 mm, dit is de gemiddelde vloerdikte die wij leggen icm vloerverwarming. Zonder vloerverwarming kan een cementdekvloer tot een minimum van 30 mm
i
Voer hier de oppervlakte van de totale ruimte in. Bijvoorbeeld: Gehele begane grond ....m2
i
Kies als optie een droogtijdversneller. Deze cementdekvloer heeft alle voordelen van een normale cementdekvloer maar droogt sneller. De tijdswinst met droogtijd versneller is aanzienlijk. De standaard droogtijd is ca. 1 week per cm vloerdikte. Met een minimum van 28 dagen.
Extra ruimte toevoegen / verwijderen

Voeg een tekening toe

Heb je een bouwtekening? Stuur hem mee, als je wilt. Dan hebben wij direct een duidelijk beeld van de situatie.

Dankjewel voor het invullen van de korte vragen. Check hieronder nog even of alles klopt wat je in hebt gevuld. Klik daarna op de groene knop. Binnen één werkdag heb je waarschijnlijk je offerte in de mail. Bedankt alvast voor het vertrouwen.

Bedankt voor je aanvraag.

Wij proberen je binnen een werkdag te voorzien van onze offerte.
Mocht je in de tussentijd vragen hebben, neem dan contact met ons op:

Wist je dat we ook je ondervloer kunnen verzorgen met Isolatie beton. Een stuk voordeliger dan traditioneel en alles in een hand.

Van Berlo Cementdekvloeren + Van Berlo Concrete-Eps B.V.
Randy van Berlo
Statenweg 19A
5427 HB, Boekel
Telefoon: 0492-523549
E-Mail: info@vanberlocementdekvloeren.nl