Skip to content

Van Berlo Cementdekvloeren

Je legt die cementdekvloer maar één keer. Dus moet hij top zijn.  Dat wil zeggen: strak,
met de juiste specificaties en conform afspraak. Geen punt. Zorgen wij voor!

‘Je legt die cementdekvloer maar één keer!’

Twintig jaar ervaring in cementdekvloeren

Van Berlo Cementdekvloeren is het bedrijf van Randy en Linda van Berlo. Met Randy die twintig jaar geleden het vak inrolde en al snel zijn eigen bedrijf startte. Met Linda die hem later ging ondersteunen. En met intussen een heel team vakmensen die zorgen dat elke cementdekvloer bij iedere klant er strak bij komt te liggen.

Grond bewerken
‘Onze kracht? Dat wij duidelijk communiceren.’

Elke bouw moet een referentie zijn

Wij zijn onderdeel van de bouw. Een radertje in het geheel. Om te zorgen dat alles goed draait, is communicatie belangrijk. Dat begint bij het eerste contact en stopt pas als wij de deur achter ons dichttrekken en de vloer er in ligt. We antwoorden snel, komen afspraken na en houden voor, tijdens én na het leggen van de vloer nauw contact. Elke bouw moet een referentie zijn!

‘We zijn met een heel team en kunnen daardoor snel schakelen.’

Het team van Van Berlo Cementdekvloeren

Op het team dat er nu staat, zijn we ontzettend trots. Stuk voor stuk goede jongens. Sociaal, respectvol en vakkundig. Mensen die hun vak als geen ander verstaan, maar ook begrijpen dat je op een bouw te gast bent. Het feit bovendien dat we een vast en fijn team mensen hebben, maakt ons ook nog eens heel flexibel. Planning is planning. Maar soms ontkom je er niet aan om snel te moeten schakelen. Wij kunnen dat. Wij doen dat.

Magnesiet dekvloer

Onze werkzaamheden

Wij zijn een vloerenbedrijf. Punt. Wij leggen cementdekvloeren. Daar ligt sinds 20 jaar onze focus. En daar blijft hij liggen. Die ervaring maakt ons sterk. We kennen de grondstoffen en weten precies welke vloer in welke samenstelling waar moet komen te liggen.

Standaard cementdekvloeren

Cementdekvloeren komen op de draagvloer te liggen. Eenmaal droog komt daar de bovenvloer bovenop. Dat laatste maakt het zo belangrijk dat we ons werk goed doen: elke afwijking, hoe minimaal ook, heeft invloed op de uitstraling en kwaliteit van de vloer.

Sneldrogende cementdekvloeren

Een cementdekvloer moet drogen voordat je verder kunt met de bouw. Hoe lang? Dat hangt van verschillende factoren af. Dikte, luchtvochtigheid, enz. We kunnen die droogtijd beïnvloeden door een droogtijdversneller als grondstof toe te voegen.

Extra opties

Soms wil je extra grondstoffen aan het zandcement toegevoegd hebben, bijvoorbeeld om de droogtijd te verkorten. En soms moeten er extra werkzaamheden worden uitgevoerd die raakvlakken hebben met ons vak, zoals het aanbrengen van isolatie. Bij grote projecten zijn wij regelmatig totaalleverancier.