Skip to content

Onze werkwijze

Ontvang een offerte binnen één werkdag

Het begint met een scherpe prijs

Als je gaat bouwen, wil je vooraf precies weten waar je aan toe bent. Planning is dus belangrijk. En dan vooral: het nakomen van afspraken en het halen van die planning. Maar ook prijs is essentieel. Je wilt een goede vloer, maar ook een goede prijs. Wij geven je die. Binnen één werkdag!

Magnesiet dekvloer leggen
Cementdekvloer vloerverwarming
Een heel team vakmensen

Een goede planning is essentieel

Jij hebt een strakke planning in de bouw. En hoezeer wij ook van onze smeervloeren houden, wij realiseren ons dat wij ‘maar’ een kleine schakel in het geheel zijn. Als wij ons niet aan de afspraak houden, kan jouw planning zomaar spaak lopen. Willen we niet. Punt. Het is aan ons om waar te maken wat wij hebben beloofd en om af en toe soepel mee te bewegen. En dan scheelt het gewoon dat wij meerdere wagens hebben en een fijn team vakmensen hebben.

Kwaliteit is heilig

Jouw zandcementdekvloer wordt de beste die we hebben gelegd

Een smeervloer leggen, lijkt op het eerste oog misschien eenvoudig. Dat is het niet. De samenstelling aan grondstoffen moet al goed zijn, zodat de vloer goed en snel opdroogt. Maar de kwaliteit zit hem vooral in het gladstrijken van de vloer. Dat moet én snel én perfect: de vloer moet zo strak als een biljartlaken zijn. Dat is en blijft mensenwerk. En het is zó jammer dat die cementdekvloer straks niet meer te zien is, want misschien is het wel het mooiste stukje vakwerk in het hele huis 😉

Zwevende dekvloer