Skip to content

Wat kost een cementdekvloer?

Wat kost een cementdekvloer?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Een cementdekvloer heeft nooit één standaard vaste prijs per vierkante meter. Die prijs hangt van veel factoren af. Hoe dik moet de smeervloer zijn? Wat voor vloer komt er bovenop de cementdekvloer te liggen? En moeten we er als vloerenbedrijf extra grondstoffen aan toevoegen, omdat je bijvoorbeeld wilt dat je smeervloer sneller droogt. Veel vragen dus.

Toch kunnen we je binnen één werkdag een offerte op maat geven!

Zwevende vloer
Zandcement dekvloer [location]
Omdat je soms gewoon snel een prijs nodig hebt

Binnen één werkdag heb je al een offerte op maat

Voordat we een offerte voor een cementdekvloer af kunnen geven, hebben we wat technische gegevens van je nodig. Als je het formulier invult, hebben wij de informatie die we nodig hebben. De vragen zijn niet zo heel ingewikkeld. En kom je er niet uit? Dan kun je altijd nog bellen. Dus: invullen, versturen, inclusief tekeningen bij voorkeur, en binnen één werkdag heb je een offerte op maat binnen!

Verschillende toepassingen cementdekvloer

Wat kost een cementdekvloer? Voordat je deze vraag stelt is het handig om te weten voor welke toepassing je een cementdekvloer wilt gebruiken. De toepassingen lopen erg uiteen. Zo kan je met een cementdekvloer jouw ruimte verhogen, maar het kan ook dienen als ondergrond of afwerking.

Gewenste hoogte

Een cementdekvloer is een praktische én economisch verantwoorde oplossing om jouw ruimte te verhogen.

Gewenste hoogte

om de gewenste hoogte te bereiken; vanwege praktische en economische redenen wordt dit niet met de draagvloer gedaan.

Afwerking

Ook voor vloerafwerking in magazijnen, technische ruimtes óf zelf jouw eigen woning is een cementdekvloer uitstekend geschikt.

Afwerking

de vloer doet dienst als vloerafwerking; veelal in magazijnen, technische ruimtes of garages.

Ondergrond

Een cementdekvloer is een perfecte ondergrond voor een later aan te brengen bovenvloer zoals laminaat, tapijt of een tegelvloer.

Ondergrond

een cementdekvloer doet dienst als ondergrond voor een later aan te brengen vloerafwerking (tegelvoer, tapijt, houten vloer, gietvloer, laminaat etc.)

Vragen over dekvloeren? Wij staan je graag te hulp met advies op maat.

Onze werkwijze

Van Berlo Cementdekvloeren maakt gebruik van een snelle én flexibele werkwijze. Het voordeel voor jou is dat hierdoor de kosten voor een cementdekvloer nooit te hoog uit kunnen vallen. Hieronder leggen wij onze werkwijze uit in drie duidelijke stappen.

Cementdekvloer prijs

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. Wij beginnen met het aansluiten van ons volautomatisch systeem op jouw waterleiding. Door gebruik van lasers stellen wij de juiste hoogtes in en sporen wij mogelijke obstakels zoals leidingwerk op. Hierna wordt het zand en cement met het water gemengd tot de juiste natheid en sterkte bereikt is.

Cementdekvloer kosten

Uitvoering

Zodra de juiste voorbereidingen zijn getroffen kunnen we overgaan tot het storten van de cementdekvloer. Als eerste wordt de specie gestort, waarna deze zo strak én egaal mogelijk over de ruimte wordt verspreid. Nadat dit gedaan is worden de kanten gemaakt en kan de afwerking beginnen.

Prijs cementdekvloer

Afwerking

Wij staan voor strak vakmanschap en daar hoort een goede afwerking ook bij. Voordat we vertrekken ruimen we al ons afval op en maken we de pijpjes en kozijnen schoon. Naar eigen wens kan de vloer ook nog gevlinderd worden voor een juiste slijtvastheid. Nadat ons werkt er op zit kan jij genieten van een cementdekvloer van topkwaliteit.

Strak vakmanschap

Strak vakmanschap is iets wat bij Van Berlo Cementdekvloeren voorop staat. Sinds de oprichting doen wij er elke dag alles aan om cementdekvloeren van de hoogste kwaliteit te leggen, zodat het de kosten volledig waard zijn. Het leveren van deze kwaliteit doen wij niet alleen; hiervoor hebben wij een team van gespecialiseerde vloerensmeerders klaar staan, wat bestaat uit vakkundige, sociale en respectvolle jongens. Ons vakmanschap is verder te kenmerken aan de volgende dingen:

Dekvloeren leggen

Over ons

Wat kost een cementdekvloer? Dat is een vraag die wij als geen ander kunnen beantwoorden. Sinds 2012 staan wij bij Van Berlo Cementdekvloeren elke dag klaar om cementdekvloeren van de hoogste kwaliteit te leggen. Randy rolde ruim 20 jaar geleden het vak in en startte al snel zijn eigen bedrijf. Later is Linda hem gaan ondersteunen en inmiddels staat er een heel team van vakmensen om hun heen die een brede lach op het gezicht van onze klanten bezorgen.

Wat is een dekvloer - droogtijdversneller

Aanvullende mogelijkheden

Elke cementdekvloer die wij leggen is volledig afgestemd op jouw situatie, eisen én wensen en daarvoor hebben wij een aantal aanvullende mogelijkheden. Zo kan het zijn dat je wil dat de cementdekvloer sneller droog is om uitstel van de bouw te voorkomen. Een verantwoorde en veilige oplossing die wij daarvoor hebben is het toevoegen van een droogtijdversneller aan het cement. Ook kan je bij ons terecht voor een aantal extra werkzaamheden die raakvlakken hebben met ons vak zoals het leggen van vloerverwarming en het aanbrengen van isolatie. Ben je benieuwd naar de cementdekvloer kosten voor jou zullen zijn? Vraag dan stap voor stap een offerte aan.