Skip to content

Cementvloer leggen

Gegarandeerd vakmanschap

Cementvloer leggen

Wil jij een cementvloer leggen liever overlaten aan een vakman? Bij Van Berlo Cementdekvloeren helpen we je graag. Vanaf het eerste contact nemen wij de zorgen bij je uit handen. Dit eindigt bij ons pas tot jouw cementvloer gelegd is en wij al het afval hebben opgeruimd!

Het leggen van een cementvloer start bij het binden van zand met cement. Nadat dit is gebonden wordt gesproken over zand-cementspecie. Dit is niet-vloeibaar, enorm stevig én vochtbestendig. Kortom bij uitstek geschikt om aan te brengen op jouw dragende vloer!

Cementvloer leggen

Wat zijn de kosten van een cementvloer leggen? Wij maken voor je een offerte op maat.

Jarenlange ervaring

Kwaliteit cementvloer leggen

Om onze werkwijze kracht bij te zetten beschikt Van Berlo Cementdekvloeren met trots over enkele keurmerken. Het Afbouwkeurmerk en de NOA afbouwgarantie bewijzen dat wij ons houden aan de richtlijnen voor afbouwbedrijven. Hiervoor vinden op regelmatige controles plaats op zowel het bedrijf als onze bouwplaats.

De garanties die je van ons krijgt zijn onder andere dat wij onze zaken netjes geregeld hebben. De medewerkers beschikken over de juiste opleiding om jouw cementvloer te leggen en wij hebben een vrije klachtenregeling. Tijdens het leggen van de cementvloer wordt met het juiste gereedschap gewerkt om het beste resultaat te bewerkstelligen. Ook worden de veiligheidsvoorschriften keurig nageleefd en zijn de offertes en facturen nauwkeurig.

Via ons eenvoudige stappenplan heb je een offerte voor jouw smeervloer binnen een handomdraai. Op deze manier bieden wij je een zo concreet mogelijke prijsindicatie. Indien je verdere vragen hebt staat ons team altijd klaar om met je in contact te komen.

Functie cementvloer leggen

Nadat je een cementvloer gelegd heeft kan dit dienen voor meerdere functies. Welke functie dit is hangt af van jouw wensen. Hieronder hebben wij de 3 meest voorkomende functies weergegeven.

Gewenste hoogte

Bereik de gewenste hoogte op een praktische én economisch verantwoorde wijze.

Gewenste hoogte

Bereik de gewenste hoogte op een praktische én economisch verantwoorde wijze.

Afwerking

Een cementvloer dient als afwerking in magazijnen, technische ruimtes óf zelfs jouw eigen woning.

Afwerking

Een cementvloer dient als afwerking in magazijnen, technische ruimtes óf zelfs jouw eigen woning.

Ondergrond

Het dienen als ondergrond voor de uiteindelijke afwerkvloer als een tapijt, laminaat óf een houten vloer.

Ondergrond

Het dienen als ondergrond voor de uiteindelijke afwerkvloer als een tapijt, laminaat óf een houten vloer.

Vragen over cementvloer leggen? Wij staan je graag te hulp met advies op maat.

Onze werkwijze

Het strakke vakmanschap is bij Van Berlo Cementdekvloeren terug te zien in de werkwijze. Zo gaan wij snel en flexibel voor je aan de slag om jouw cementvloer zo strak mogelijk aan te leggen. Om dit te garanderen hanteren wij drie stappen.

Cementdekvloer eindhoven

Voorbereiding

Als we ons systeem aan hebben gesloten op jouw waterleiding kunnen wij meteen aan de slag! We voegen het water toe bij het zand en cement en de zand-cementspecie is binnen een mum van tijd gereed. Als de juiste sterkte en natheid is bereikt worden de juiste hoogtes bepaald met onze laser. De mogelijke obstakels worden vastgesteld en indien nodig vindt er branding op de vloer plaats om een goede hechting te garanderen.

Vloerenmaker [location]

Uitvoering

Voorbereidingen klaar? Dan gaan wij meteen aan de slag met de uitvoering! De specie wordt gestort en verspreid. Niks staat meer in de weg voor de uiteindelijke afwerking van jouw cementvloer. De kanten worden gereed gemaakt en afgewerkt net zoals de banden die in een rij worden gezet. Vervolgens worden deze afgewerkt met een schuurblok en spaan. Afsluitend worden de binnenste gedeeltes gedicht met de rij.

Zandcementvloer [location]

Afwerking

Zelfs tijdens het schoonmaken zorgen onze vaklui ervoor dat de pijpen en kozijnen netjes gereed worden gemaakt. De vloer wordt gevlinderd en de juiste slijtvastheid wordt aangebracht. Het eindresultaat? Een strakke cementvloer gelegd in jouw ruimte! Hierdoor kan je verder met de volgende stap van het bouwproject.