Skip to content

Gegarandeerd vakmanschap in Geldrop Mierlo

Wat is een cementdekvloer?

Een cementdekvloer is nou precies wat het woord zegt: een dekvloer van cement. Er wordt letterlijk een vloer bovenop de draagvloer aangebracht. Machinaal worden grondstoffen in de vrachtwagen gemengd en met druk naar de bouwruimte getransporteerd. Strakke afwerking met de hand volgt. Een knap staaltje vakmanschap bij een cementdekvloer Geldrop Mierlo.

Waarom Van Berlo Cementdekvloeren?

  • Jarenlange ervaring
  • Strakke werkwijze
  • Begeleiding van A tot Z

Binnen één werkdag heb je een offerte op maat!

Cementdekvloer Geldrop Mierlo

Vakwerk door jarenlange ervaring

Waarom een cementdekvloer Geldrop Mierlo?

Een cementdekvloer Geldrop Mierlo wordt in de regio ook wel een smeervloer of specievloer genoemd. Sinds 2012 beschikken wij over de juiste ervaring en middelen om een cementdekvloer Geldrop Mierlo tot in de (kleinste) puntjes te verzorgen. Ons vol automatisch systeem en eigen vrachtwagens zorgen ervoor dat je geen omkijken meer hebt. Geen gedoe achteraf. En netjes afgeronde taken.

Ontvang een offerte binnen één werkdag

Toepassing cementdekvloer Geldrop Mierlo​

Gewenste hoogte: Bereik de gewenste hoogte praktisch én economisch verantwoord. Dit is vele malen praktischer dan met de draagvloer de juiste hoogte bereiken.

Afwerkvloer: De uiteindelijke vloerafwerking heeft een 100% strakke ondergrond nodig om uiteindelijk een (nagenoeg) perfect eindresultaat te krijgen.

Ondergrond: Een cementdekvloerGeldrop Mierlo kan ook dienen als dé vloerafwerking. Met name in magazijnen, garages of technische ruimtes gangbaar.

Cementdekvloer Geldrop Mierlo

Een heel team vakmensen

Onze werkwijze

Door onze jarenlange ervaring is onze werkwijze tot in de puntjes geperfectioneerd. Flexibiliteit en snelheid zijn onze kernpunten bij het aanleggen van een cementdekvloer Geldrop Mierlo. Van voorbereiding, tot afwerking. Van A tot Z.

Voorbereiding: Bij aankomst sluiten wij ons systeem aan op de waterleiding. Water wordt toegevoegd aan zand & cement. De juiste sterkte & natheid wordt ingesteld. Juiste hoogtes worden doorgenomen. En mogelijke obstakels worden bloot gelegd. Indien nodig branden wij de vloer aan voor een goede hechting.

Uitvoering: Aan de slag. De specie wordt gestort en verspreid als basis voor de uiteindelijke afwerkvloer. Kanten worden gemaakt en afgewerkt. En de banden worden in rij gezet en afgewerkt met schuurblok en spaan. Ook de binnenste gedeeltes worden dichtgemaakt met rij.

Afwerking: Pijpjes en kozijnen worden schoongemaakt. En het startschot voor het vlinderen voor een goede slijtvastheid klinkt. Eindresultaat: een strakke en vlakke cementdekvloer Geldrop Mierlo. Ga verder met de volgende stap van je bouwproject.

Wat wij nog meer doen?