Skip to content

Gegarandeerd vakmanschap in Goirle

Wat is een cementdekvloer?

Een cementdekvloer is nou precies wat het woord zegt: een dekvloer van cement. Er wordt letterlijk een vloer bovenop de draagvloer aangebracht. Machinaal worden grondstoffen in de vrachtwagen gemengd en met druk naar de bouwruimte getransporteerd. Strakke afwerking met de hand volgt. Een knap staaltje vakmanschap bij een cementdekvloer Goirle.

Waarom Van Berlo Cementdekvloeren?

  • Jarenlange ervaring
  • Strakke werkwijze
  • Begeleiding van A tot Z

Binnen één werkdag heb je een offerte op maat!

Cementdekvloer Goirle

Vakwerk door jarenlange ervaring

Waarom een cementdekvloer Goirle?

Een cementdekvloer Goirle wordt in de regio ook wel een smeervloer of specievloer genoemd. Sinds 2012 beschikken wij over de juiste ervaring en middelen om een cementdekvloer Goirle tot in de (kleinste) puntjes te verzorgen. Ons vol automatisch systeem en eigen vrachtwagens zorgen ervoor dat je geen omkijken meer hebt. Geen gedoe achteraf. En netjes afgeronde taken.

Ontvang een offerte binnen één werkdag

Toepassing cementdekvloer Goirle​

Gewenste hoogte: Bereik de gewenste hoogte praktisch én economisch verantwoord. Dit is vele malen praktischer dan met de draagvloer de juiste hoogte bereiken.

Afwerkvloer: De uiteindelijke vloerafwerking heeft een 100% strakke ondergrond nodig om uiteindelijk een (nagenoeg) perfect eindresultaat te krijgen.

Ondergrond: Een cementdekvloerGoirle kan ook dienen als dé vloerafwerking. Met name in magazijnen, garages of technische ruimtes gangbaar.

Cementdekvloer Goirle

Een heel team vakmensen

Onze werkwijze

Door onze jarenlange ervaring is onze werkwijze tot in de puntjes geperfectioneerd. Flexibiliteit en snelheid zijn onze kernpunten bij het aanleggen van een cementdekvloer Goirle. Van voorbereiding, tot afwerking. Van A tot Z.

Voorbereiding: Bij aankomst sluiten wij ons systeem aan op de waterleiding. Water wordt toegevoegd aan zand & cement. De juiste sterkte & natheid wordt ingesteld. Juiste hoogtes worden doorgenomen. En mogelijke obstakels worden bloot gelegd. Indien nodig branden wij de vloer aan voor een goede hechting.

Uitvoering: Aan de slag. De specie wordt gestort en verspreid als basis voor de uiteindelijke afwerkvloer. Kanten worden gemaakt en afgewerkt. En de banden worden in rij gezet en afgewerkt met schuurblok en spaan. Ook de binnenste gedeeltes worden dichtgemaakt met rij.

Afwerking: Pijpjes en kozijnen worden schoongemaakt. En het startschot voor het vlinderen voor een goede slijtvastheid klinkt. Eindresultaat: een strakke en vlakke cementdekvloer Goirle. Ga verder met de volgende stap van je bouwproject.

Wat wij nog meer doen?