Skip to content

Gegarandeerd vakmanschap in Cuijk

Een dekvloer laten leggen

Een dekvloer is een vloer die boven op de draagvloer wordt aangebracht. Machinaal worden grondstoffen in de vrachtwagen gemengd en met druk naar de bouwruimte getransporteerd. Het mengsel wordt verwerkt tot je uiteindelijke dekvloer. Afwerking en het strak maken van de dekvloer doen wij vervolgens met de hand.

  • Strak vakmanschap
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Hoge kwaliteit dekvloer

Binnen één werkdag heb je een offerte op maat!

Jarenlange ervaring met dekvloer Cuijk

Waarom een cementdekvloer Cuijk?

Hoe belangrijk is de kwaliteit van een dekvloer [loaction]? De vraag stellen is (vaak) al beantwoordt. Wij leggen de dekvloer 100% strak zodat het risico op doortekenen in de bovenvloer tot het minimale gereduceerd wordt. Wij beschikken over de juiste expertise en middelen om dit te realiseren. Met onze vol automatisch systeem en eigen vrachtwagens zorgen wij ervoor dat je geen omkijken meer hebt en dat alles netjes wordt afgewerkt.

Ontvang een offerte binnen één werkdag

Toepassingen

Een dekvloer [loaction] kan voor drie toepassingen worden gelegd. Bereik de gewenste hoogte op een praktisch én economisch verantwoorde manier. Zorg voor een strakke ondergrond. Of dient de dekvloer als vloerafwerking zelf?

Bereik gewenste hoogte

Praktisch én economisch verantwoord. Vanuit dit oogpunt wordt voor een dekvloer [loaction] gekozen. In plaats van de draagvloer op hoogte brengen.

Strakke ondergrond

Een 100% strakke ondergrond zorgt dat (de kleinste) oneffenheden niet doordrukken. Hier komt de later aan te brengen vloerafwerking overheen.

Afwerking

Een dekvloer kan ook zelf als afwerking dienen. Veelal wordt dit gebruikt in magazijnen, technische ruimtes of garages.

Cementdekvloer Cuijk

Een heel team vakmensen

Werkwijze dekvloer leggen

Begeleiding van A tot Z. En dus ook van voorbereiding tot afwerking. Wij zorgen ervoor dat jij de focus kan houden op de volgende stap in je bouwproject.

Voorbereiding

Bij aankomst sluiten we ons systeem aan op de waterleiding. Zand en cement wordt met water aangevuld. De juiste sterkte en natheid wordt ingesteld. Hoogtes worden doorgenomen. En indien nodig wordt de vloer aangebrand voor een goede hechting.

Uitvoering

Aan de slag! Specie wordt gestort en egaal verspreid. Dit is dé basis voor de uiteindelijke afwerking. Kanten worden gemaakt en afgewerkt. Banden worden in rij gezet. En afgewerkt met schuurblok en spaan.

Afwerking

Wij vertrekken pas zodra alles tot in de (kleinste) puntjes is opgeruimd. Pijpjes en kozijnen worden schoongemaakt. Vlinderen van de vloer voor goede slijtvastheid kan gestart worden. Eindresultaat? Strakke en vlakke dekvloer [loaction].

Wat wij nog meer doen?