Skip to content

Gegarandeerd vakmanschap in Someren

Wat is een smeervloer?

Een smeervloer Someren laten leggen is de laatste afwerklaag op de draagvloer van de begane grond óf verdieping. De smeervloer bestaat uit zand gebonden met cement. De mortel is verdicht en gladgestreken. De spaanbare zand-cementspecie die gebruikt wordt is stevig en niet vloeibaar. Cementgebonden materialen zorgen ervoor dat het bestand is tegen een vochtige omgeving.

Waarom Van Berlo Cementdekvloeren?

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Hoge kwaliteit
  • Begeleiding van A tot Z

Binnen één werkdag heb je een offerte op maat!

Smeervloer Someren aanbrengen is strak vakwerk

Jarenlange ervaring in regio Someren

Wij krijgen wel eens de vraag hoe belangrijk de kwaliteit van een smeervloer is. De vraag stellen is er ook een om te beantwoorden. Zodra de smeervloer Someren niet 100% strak is gelegd bestaat het risico dat het doortekend in de bovenvloer. Sinds 2012 beschikken wij over de juiste expertise én middelen om een smeervoer Someren te leggen en deze in goede banen te leiden.

Ontvang een offerte binnen één werkdag

3 toepassingen smeervloer

Bereik de gewenste hoogte met een smeervloer. Breng een strakke ondergrond aan voor de later aan te brengen vloerafwerking. Of laat de smeervloer zelf als afwerking dienen.

Hoogte bereiken

Vanuit praktisch én economisch oogpunt wordt de draagvloer niet op hoogte gebracht. Later zorgt een smeervloer Someren voor meer gemak in het aanbrengen.

Ondergrond

Een 100% strakke ondergrond is nodig. De kleinste oneffenheden tekenen anders door. Hierna kan de later aan te brengen vloerafwerking aangebracht worden.

Afwerking

Magazijnen, technische ruimtes of garages zijn geschikt om de smeervloer als afwerkvloer te laten dienen. Een industriële look.

Cementdekvloer Someren

Een heel team vakmensen

Onze werkwijze

Binnen drie stappen een smeervloer Someren. Strak vakmanschap van voorbereiding tot afwerking. Aan de slag.

Voorbereiding

Ons systeem sluiten we aan op de waterleiding en vervolgens voegen we het water we toe aan de zand én cement. De juiste sterkte en natheid wordt ingesteld. Hoogtes worden doorgenomen met een laser. En obstakels worden opgespeurd.

Uitvoering

Storten en verspreiden van de specie kan beginnen. Dé basis voor de uiteindelijke afwerking van de smeervloer Someren. Kanten worden gemaakt en afgewerkt. En de banden worden in rij gezet en afgewerkt met een schuurblok en spaan.

Afwerking

Pijpjes en kozijnen worden schoongemaakt. Start van vlinderen smeervloer kan (indien nodig) plaatsvinden voor een goede slijtvastheid. Eindresultaat? Een strakke én vlakke smeervloer in Someren. Je kunt verder met je bouwproject!

Wat wij nog meer doen?