Skip to content

Gegarandeerd vakmanschap

Het vloerenbedrijf van Bergen op Zoom

Als vloerenbedrijf Bergen op Zoom brengen wij de laatste afwerklaag aan op de draagvloer van de begane grond of verdieping. Dit doen wij met een cementdekvloer. Dit is zand dat gebonden is met cement. De mortel wordt verdicht en gladgestreken. De spaanbare zand-cementspecie die gebruikt wordt is stevig en niet-vloeibaar. Cementgebonden materialen zorgen ervoor dat de vloer goed bestand is tegen een vochtige ruimte.

Waarom Van Berlo Cementdekvloeren?

  • >20 jaar ervaring
  • Begeleiding van A tot Z
  • Eigen systeem en vrachtwagens

Binnen één werkdag heb je een offerte op maat!

Vloerenbedrijf Bergen op Zoom met jarenlange ervaring

Waarom Van Berlo Cementdekvloeren?

Sinds 2012 hebben wij ervaring met het leggen van cementdekvloeren. Zo hebben wij de juiste expertise én middelen om een cementvloer leggen in goede banen te leiden. Met ons eigen volautomatisch systeem en eigen vrachtwagens heb jij hier geen omkijken meer naar. Geen gedoe achteraf. En wij ronden onze taken altijd netjes af.

Ontvang een offerte binnen één werkdag

Toepassingen cementdekvloer

Vanuit onze ervaring als vloerenbedrijf Bergen op Zoom weten wij als geen ander dat het leggen van een cementdekvloer voor meerdere toepassingen kan zorgen. Bereik de juiste hoogte, verzorg een strakke ondergrond óf laat de cementdekvloer als afwerking dienen.

Juiste hoogte

Verhoog de ruimte praktisch én economisch verantwoord met een dekvloer. Vanuit deze overwegingen wordt dit niet met de draagvloer gedaan.

Strakke ondergrond

Als je later een afwerkvloer aanbrengt is het van belang dat de ondergrond strak is. Hierdoor voorkom je dat oneffenheden tevoorschijn komen.

Afwerking

Ons wordt als vloerenbedrijf Bergen op Zoom steeds vaker gevraagd om een dekvloer aan te brengen als uiteindelijke afwerkvloer. Met name in garages, technische ruimtes en magazijnen is dit populair.

Cementdekvloer Bergen op Zoom

Een heel team vakmensen

Werkwijze in 3 stappen

Een eenvoudige en eenduidige werkwijze is cruciaal voor ons als vloerenbedrijf Bergen op Zoom. Hierdoor weten de klanten waar zij aan toe zijn en maken wij onze verwachtingen altijd waar. Een goede voorbereiding, is het halve werk.

Voorbereiding

Bij aankomst sluiten wij ons systeem aan op de waterleiding. Hierna voegen wij water toe aan het zand én cement. Stellen wij de juiste sterkte en natheid in. Nemen wij de hoogtes door en worden tegelijkertijd mogelijke obstakels opgespoord via onze laser.

Uitvoering

Tijdens de uitvoering gaan wij aan de slag met het storten en verspreiden van de specie. Dit is de uiteindelijke basis voor de afwerking van de dekvloer. Als vloerenbedrijf Bergen op Zoom zorgen wij dat de kanten gemaakt en afgewerkt worden. Ook de binnenste gedeeltes worden dichtgemaakt.

Afwerking

Wij vertrekken niet tot alles netjes is opgeruimd. De pijpjes en kozijnen worden netjes schoongemaakt. En indien nodig, vlinderen wij de vloer voor een juiste slijtvastheid. Eindresultaat? Een strakke en vlakke cementdekvloer. Ga verder met de volgende stap van je bouwproject.

Wat wij nog meer doen?