Skip to content

Meer dan 20 jaar ervaring

Dé vloerenlegger in regio Veldhoven

Als vloerenlegger Veldhoven hebben wij de afgelopen jaren vele ruimtes voorzien van een strakke cementdekvloer. Wat dit is? Precies wat het woord zegt. Een dekvloer van cement. Deze wordt boven op de draagvloer aangebracht. Machinaal worden de grondstoffen in onze eigen vrachtwagen gemengd en met druk naar het bouwproject getransporteerd.

Waarom Van Berlo Cementdekvloeren?

  • Strak vakmanschap
  • >20 jaar ervaring
  • Hoge kwaliteit

Binnen één werkdag heb je een offerte op maat!

Vloeren leggen is écht vakwerk

Knap staaltje vakmanschap

Als vloerenlegger Veldhoven wordt ons wel eens de vraag gesteld hoe belangrijk de kwaliteit van een cementdekvloer is. En deze vraag stellen, is hem ook beantwoorden. Als de dekvloer namelijk niet 100% strak is gelegd neem je het risico dat dit doortekend in de bovenvloer. In regio Veldhoven wordt een dekvloer ook wel een smeer- of specievloer genoemd.

Ontvang een offerte binnen één werkdag

Verschillende toepassing

Om drie toepassingen kan je op zoek zijn naar een vloerenlegger Veldhoven. Verhoog een ruimte, verzorg een strakke ondergrond óf zoek naar een afwerkvloer. Bij Van Berlo Cementdekvloer ben je altijd aan het juiste adres.

Juiste hoogte

Praktisch gezien is het niet gangbaar om met een draagvloer de juiste hoogte te bereiken. Onze vloerenlegger Veldhoven verzorgt dit ook nog eens voordeliger met een cementdekvloer.

Strakke ondergrond

Zodra een vloerenlegger Veldhoven een afwerkvloer aan wil brengen is het van belang dat de ondergrond volledig egaal én strak is. Anders ken je dit zien bij de uiteindelijke afwerking.

Afwerking

Ook kan een cementdekvloer dienen als afwerkvloer. Magazijnen, garages en technische ruimtes krijgen hiermee een industriële look.

Cementdekvloer Veldhoven

Een heel team vakmensen

Onze werkwijze

Als vloerenlegger Veldhoven snappen wij als geen ander dat jij je niet druk wilt maken over de cementdekvloer. Je bent bezig met andere stappen in je bouwproject. Wij zorgen ervoor dat je hier geen omkijken meer naar hebt en dat je tevreden kan kijken naar het resultaat.

Voorbereiding

Bij aankomt sluiten wij ons systeem direct aan op de waterleiding. Water voegen wij toe aan zand en cement. De juiste sterkte en natheid wordt ingesteld en hoogtes worden doorgenomen. Een goede voorbereiding, is het halve werk.

Uitvoering

Storten en verspreiden van de specie kan beginnen. Dit is de uiteindelijke basis voor de uiteindelijke afwerking van de dekvloer. Kanten worden gemaakt en afgemaakt. En banden worden in rij gezet en afgewerkt met schuurblok en spaan.

Afwerking

Als vloerenlegger Veldhoven vertrekken wij niet voordat alles tot in de (kleinste) puntjes is opgeleverd. Pijpen en kozijnen worden schoongemaakt en het vlinderen van de vloer kan worden gestart voor een goede slijtvastheid. Jij kan weer met je bouwproject.

Wat wij nog meer doen?