Skip to content

Strak vakmanschap

Dé vloerenmaker in regio Moerdijk

Als vloerenmaker Moerdijk zijn wij gespecialiseerd in cementdekvloeren. In de regio ook wel een smeer-, cement- of dekvloer genoemd. Als het ware wordt een vloer boven op de draagvloer aangebracht door onze vloerenmakers. Machinaal worden de grondstoffen in onze eigen vrachtwagens gemengd en met druk naar de bouwruimte getransporteerd. Daar gaan wij aan de slag. Strak vakmanschap met de hand voor alleen het (aller)beste eindresultaat.

Waarom Van Berlo Cementdekvloeren?

  • >20 jaar ervaring
  • Hoge kwaliteit
  • Eigen systeem en vrachtwagens

Binnen één werkdag heb je een offerte op maat!

Juiste expertise en middelen sinds 2012

Jarenlange ervaring

Sinds 2012 zijn wij actief als vloerenmaker Moerdijk. De juiste expertise en middelen zijn allen in huis. Denk aan een volautomatisch systeem en eigen vrachtwagens. Hierdoor heb jij geen omkijken meer naar je vloer. En geen gedoe achteraf. Wij ronden onze taken netjes af. Zoals het hoort. En dat is ook van belang. De vloer niet 100% strak gelegd? Dan bestaat het risico dat dit doortekend in de bovenvloer. Dit voorkomen wij door altijd het beste werk af te leveren.

Ontvang een offerte binnen één werkdag

Verschillende toepassingen

Als vloerenmaker Moerdijk weten wij als geen ander dat cementdekvloeren meerdere toepassingen kunnen hebben. Verhoog de ruimte. Verzorg een strakke ondergrond. Of breng het aan als uiteindelijke afwerkvloer.

Juiste hoogte

Vanuit praktisch en economisch verantwoord inzicht wordt de juiste hoogte niet met de draagvloer bereikt. Later zorgen onze vloerenmakers voor een smeervloer op maat.

Strakke ondergrond

De bovenvloer heeft een egale en strakke ondergrond nodig. De kleinste oneffenheden tekenen zich anders door de afwerkvoer heen.

Afwerking

Magazijnen, garages en technische ruimte kennen vaak een cementdekvloer als afwerking. Maak ook woningen kiezen steeds vaker voor een industrieel design. En wij snappen ook wel waarom…

Cementdekvloer Moerdijk

Een heel team vakmensen

Werkwijze vloerenmaker

Binnen drie stappen verzorgen wij als vloerenmaker Moerdijk je cementdekvloer. Een goede voorbereiding, is het halve werk. En zoals gezegd vertrekken wij niet voordat alles tot in de puntjes is opgeleverd.

Voorbereiding

Ons systeem sluiten we aan op de waterleiding. Water wordt toegevoegd aan het zand en cement. De juiste sterkte en natheid wordt ingesteld en de hoogtes worden doorgenomen. Obstakels worden bloot gelegd door de laser. En indien nodig branden we de vloer voor een goede hechting.

Uitvoering

We gaan aan de slag. Onze vloerenmakers storten en verspreiden de specie. De basis voor de uiteindelijke afwerking van de dekvloer. Kanten worden gemaakt en afgewerkt. Banden in rij worden gezet en afgewerkt met schuurblok en spaan.

Afwerking

De kozijnen en pijpen worden keurig netjes opgeleverd. Verder lopen wij alles na. En vertrekken wij niet voordat de laatste rotzooi helemaal is opgeruimd. Daardoor kan jij alweer bezig zijn met de volgende stap van je bouwproject.

Wat wij nog meer doen?