Skip to content

Gegarandeerd vakmanschap in Moerdijk

Zandcement dekvloer

Een zandcement dekvloer Moerdijk laten leggen? Dan ben je bij Van Berlo Cementdekvloeren aan het juiste adres. Dit vormt de laatste afwerklaag op de draagvloer. Zand wordt gebonden met cement. De mortel wordt verdicht én gladgestreken. En de spaanbare zand-cementspecie is stevig en niet-vloeibaar. Cementgebonden materialen zorgen ervoor dat het goed bestand is tegen een vochtige omgeving.

  • Jarenlange ervaring
  • Hoge kwaliteit
  • Strak vakmanschap

Binnen één werkdag heb je een offerte op maat!

Begeleiding van A tot Z

Jarenlange ervaring regio Moerdijk

Bij een zandcement dekvloer Moerdijk wil je natuurlijk begeleiding van A tot Z. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over de voortgang van je bouwproject. Ook is strak vakmanschap cruciaal voor een glad én strak eindresultaat. Niet 100% strak gelegd? Dan bestaat het risico dat het doortekend in de bovenvloer. Sinds 2012 hebben wij de juiste expertise én middelen: eigen volautomatisch systeem en vrachtwagens.

Ontvang een offerte binnen één werkdag

3 verschillende toepassingen

Een zandcement dekvloer Moerdijk laten leggen kan vanwege verschillende redenen. Bereik de gewenste hoogte. Breng de juiste ondergrond aan. Of dien als afwerkvloer zelf.

Gewenste hoogte

Vanuit praktisch én economisch inzicht is het niet verantwoord om de draagvloer op hoogte te brengen. En daarom wordt dit vaak later gedaan met de zandcement dekvloer Moerdijk.

Juiste ondergrond

De zandcement dekvloer dient als ondergrond voor de later aan te brengen vloerafwerking. Zoals tegelvloer, tapijt, houten vloer, gietvloer én laminaat.

Vloerafwerking

Zandcement dekvloer Moerdijk is met name gangbaar in magazijnen, garages en technische ruimte. Ga voor een industrieel design.

Cementdekvloer Moerdijk

Een heel team vakmensen

Werkwijze zandcement dekvloer

Een begeleiding van A tot Z. Dat is in te delen via drie eenvoudige én duidelijke stappen. Een goede voorbereiding, is het halve werk. En wij vertrekken pas zodra alles tot in de puntjes is afgeleverd.

Voorbereiding

Wij sluiten het systeem aan op de waterleiding. Voegen water toe aan het zand én cement. Stellen de juiste sterke en natheid in. Nemen de hoogtes door met een laser. En zoeken direct mogelijke obstakels.

Uitvoering

Storten en verspreiden specie kan beginnen. Dé basis voor de uiteindelijke afwerking van de zandcement dekvloer Moerdijk. Kanten worden dichtgemaakt en afgewerkt. Banden worden in rij gezet en met schuurblok en spaan afgewerkt.

Afwerking

Pijpjes en kozijnen worden afgewerkt. En het vlinderen van de vloer kan beginnen voor een goede slijtvastheid. Eindresultaat? Een strakke en vlakke dekvloer. Hierna kan je rustig verder met je bouwproject.

Wat wij nog meer doen?