Skip to content

Gegarandeerd vakmanschap in Roosendaal

Zandcementvloer

Een zandcementvloer Roosendaal laten leggen? Dan ben je bij Van Berlo Cementdekvloeren absoluut aan het juiste adres. Wij brengen de zandcementvloer boven op de draagvloer aan. Machinaal worden de grondstoffen in onze eigen vrachtwagen gemengd en met druk naar je bouwproject getransporteerd. Afwerking doen wij strak met de hand. Écht vakmanschap.

  • >20 jaar ervaring
  • Strak vakmanschap
  • Hoge kwaliteit

Binnen één werkdag heb je een offerte op maat!

Zandcementvloer aanbrengen is vakwerk

Jarenlange ervaring in regio Roosendaal

Een zandcementvloer Roosendaal wordt in de regio ook wel een smeer- of specievloer genoemd. Sinds 2012 hebben wij de juiste expertise en middelen om dit tot in de (kleinste) puntjes te verzorgen. Vol automatisch systeem én eigen vrachtwagens zorgen ervoor dat jij geen omkijken meer hebt. Geen gedoe achteraf. Zo ronden wij al onze taken netjes af.

Ontvang een offerte binnen één werkdag

Verschillende toepassingen

Bereik de gewenste hoogte met een zandcementvloer Roosendaal. Verzorg een (100% strakke) ondergrond voor de latere afwerking. Of ga voor de zandcementvloer als afwerking.

Juiste hoogte

Praktisch én economisch gezien wordt niet de juiste hoogte vaak met een zandcementvloer bereikt. Dit is praktischer en voordeliger dan met de draagvloer.

Ondergrond

Een volledig egale en strakke ondergrond is van cruciaal belang, anders tekenen de kleinste oneffenheden zich door de vloer.

Afwerking

In magazijnen, technische ruimtes of garages wordt een zandcementvloer Roosendaal veelal als afwerking gebruikt. Een industrieel design wat overal past.

Cementdekvloer Roosendaal

Een heel team vakmensen

Werkwijze zandcementvloer

Begeleiding van A tot Z. Dit start bij een goede voorbereiding. Dit eindigt pas zodra de afwerking tot in de puntjes nauwkeurig is afgerond. Wij vertrekken dan ook pas zodra alles is opgeruimd. Netjes achterlaten, zoals het hoort als je bij iemand op bezoek bent.

Voorbereiding

Ons systeem sluiten we aan op de waterleiding. Dit verbinden wij met het zand en cement. De juiste sterke en natheid wordt ingesteld. Hoogtes worden doorgenomen. En mogelijke obstakels worden door onze lasers opgespeurd.

Uitvoering

Aan de slag. Het storten en verspreiden van de specie kan beginnen. Dit is dé basis voor de uiteindelijke afwerking van de zandcementvloer Roosendaal. Banden worden gezet en afgewerkt. En de binnenste gedeeltes worden dichtgemaakt met rij.

Afwerking

Pijpjes en kozijnen worden netjes schoongemaakt. Indien nodig vlinderen wij de zandcementvloer voor een juiste slijtvastheid. Eindresultaat? Een strakke en vlakke dekvloer. Hierdoor kan jij (zorgeloos) verder met je bouwproject.

Wat wij nog meer doen?