Skip to content

Vloerensmeerders

Meer dan 20 jaar ervaring

Vloerensmeerders

Van Berlo Cementdekvloeren zijn dé gespecialiseerde vloerensmeerders voor jouw cementdekvloer. Ons team van specialisten staat van begin tot eind voor jouw klaar. Hieronder valt het opstellen van een offerte op maat, het bepalen van de functie van jouw cementdekvloer én het opruimen van ons afval!

Onze specialisten starten met het binden van zand en cement tot het resulteert in een zand-cementspecie. Hierbij is het belangrijk dat dit van de juiste sterkte is voor jouw cementdekvloer. Hierna wordt de mortel nauwkeurig en glad verdeeld door onze vaklieden.

Vloerensmeerders

De kosten van vloerensmeerders? Binnen 24 uur ontvang je een offerte op maat.

Strak vakmanschap

Onze vloerensmeerders

Vakmanschap. Zo omschrijven wij onze vloerensmeerders het beste. Vanuit onze jarenlange ervaring beschikken wij over verschillende keurmerken die dit bevestigen. Daarnaast houden wij ons aan strikt opgestelde uitgangspunten voor het smeren van jouw vloer. Dit leven wij hierna dan ook met de nodige nauwkeurigheid na om jouw vloer zo strak mogelijk te smeren.

Bij interesse kan je vrijblijvend een offerte aanvragen voor onze vloerensmeerders. Bij verdere vragen staan onze vloerensmeerders altijd voor je klaar. Neem hiervoor contact op met Van Berlo Cementdekvloeren.

Toepassingen cementdekvloeren

Waar kan je onze vloerensmeerderes voor inzetten? Dat hangt volledig af van je eigen wensen. Zo kan een cementdekvloer met verschillende doelen worden aangebracht. Doorgaans wordt een cementdekvloer door onze vloerensmeerders aangebracht als vloerlaag onder de uiteindelijk afwerking. Hier komt de cementdekvloer als het ware ‘zwevend’ bovenop de draagvloer te liggen. Vervolgens kan je op basis van jouw interieur en smaak de afwerking op je cementdekvloer kiezen. Te denken aan tegels, laminaat of hout.

Gewenste hoogte

Juiste hoogte bereiken? Ga voor de praktische én economisch verantwoorde wijze met een cementdekvloer!

Gewenste hoogte

Juiste hoogte bereiken? Ga voor de praktische én economisch verantwoorde wijze met een cementdekvloer!

Afwerking

Een cementdekvloer als afwerking in zowel een magazijn, garage óf jouw eigen woning.

Afwerking

Een cementdekvloer als afwerking in zowel een magazijn, garage óf jouw eigen woning.

Ondergrond

Dienen als ondergrond voor later aan te brengen afwerking zoals een tapijt, laminaat of tegelvloer.

Ondergrond

Dienen als ondergrond voor later aan te brengen afwerking zoals een tapijt, laminaat of tegelvloer.

Bij vragen staan onze specialisten je graag te woord. Neem vrijblijvend contact op.

Onze werkwijze

De ervaringen van de vloerensmeerders Van Berlo Cementdekvloeren zorgen ervoor dat wij een strakke werkwijze hanteren. Deze werkwijze is geoptimaliseerd door het inzetten van onze eigen vrachtwagen en ons vol automatisch systeem. Hierdoor kunnen onze vloerensmeerders jou het vakmanschap bieden waar je op zit te wachten. Binnen onze werkwijze hanteren wij drie verschillende fases.

Van Berlo cementdekvloeren

Voorbereiding

Onze vloerensmeerders sluiten ons eigen systeem aan op jouw waterleiding. Hierna voegen wij water toe bij het cement en zand. Dit wordt vervolgens tot exact de juiste sterkte en natheid gemengd voor jouw cementdekvloer. Hierna nemen onze vloerensmeerders de hoogtes door met een speciaal daarvoor bestemde laser. Ook wordt met deze laser naar mogelijke obstakels gezocht. Indien nodig branden onze vloerensmeerder jouw vloer met het doel dat de nieuwe cementdekvloer optimaal hecht op de draagvloer.

Zwevende dekvloer isolatie

Uitvoering

Voorbereidingen getroffen? Dan staan onze vloerensmeerders te popelen om daadwerkelijk aan de slag te gaan met het leggen van jouw cementdekvloer. De specie wordt zorgvuldig gestort en verspreid. Dit vormt de basis om jouw cementdekvloer uiteindelijk juist op af te werken. Verder worden banden gezet met een rij én worden deze afgewerkt met schuurblokken en spanen. Onze vloerensmeerders zorgen er ook voor dat de binnenste gedeeltes dicht gemaakt worden met de rij.

Prijs cementdekvloer

Afwerking

De cementdekvloer wordt netjes voor je afgewerkt en de kozijnen worden schoon opgeleverd. Hierna beginnen onze vloerensmeerders met het vlinderen van jouw cementdekvloer zodat deze slijtvast is. Onze vloerensmeerders vertrekken niet voordat je een strakke, vlakke cementdekvloer heeft én al ons afval is opgeruimd. Hierdoor rest je niet meer dan de volgende stap in jouw bouwproject voor te bereiden.