Skip to content

Zandcementvloer leggen

Strak vakmanschap

Cementvloer leggen

Een zandcementvloer leggen gaat gepaard met een knap staaltje vakmanschap. En bij Van Berlo Cementdekvloeren ben je nou nét even voor op het juiste adres. Korte lijntjes zorgen ervoor dat jij ten alle tijden op de hoogte bent wat, wanneer gebeurd. Hou je dus alvast bezig met de volgende stap van je bouwproject. Wel zo fijn, al zeggen wij het zelf.

Zwevende dekvloer

Prijs zandcementvloer leggen? Binnen 24 uur heb je een offerte op maat.

Van Berlo Cementdekvloeren sinds 2012

Over ons

De eerste voetsporen van Van Berlo Cementdekvloeren dateren uit 2012. Toen richtte Randy en Linda van Berlo het bedrijf op. Inmiddels zijn wij met trots uitgegroeid tot een cementdekvloeren bedrijf dat een zandcementvloer leggen bijna tot kunst verheven heeft. 

Bij ieder project doen onze vloerenleggers er écht alles aan om de cementvloer zo strak mogelijk op te leveren. Waarom? Om jou als klant blij te maken. Alleen dan kijken wij ook met een tevreden gevoel terug op het project.

3 verschillende toepassingen

Vanuit onze ervaring weten wij dat een zandcementvloer leggen vaak 3 uiteenlopende toepassingen heeft. Bereik de juiste hoogte, ga voor een industriële afwerking óf verzorg de perfecte ondergrond voor latere vloerafwerking.

Juiste hoogte

Bereik de juiste hoogte met een zandcementvloer leggen; praktisch én economisch verantwoord.

Juiste hoogte

Bereik de juiste hoogte met een zandcementvloer leggen; praktisch én economisch verantwoord.

Afwerking

Zandcementvloer als afwerking voor in magazijnen, technische ruimtes en garages.

Afwerking

Zandcementvloer als afwerking voor in magazijnen, technische ruimtes en garages.

Ondergrond

Een goede ondergrond om later pvc, laminaat, tegels óf andere vloerafwerking.

Ondergrond

Een goede ondergrond om later pvc, laminaat, tegels óf andere vloerafwerking.

Vragen over een zandcementvloer leggen? Wij staan je graag te hulp met advies op maat.

Onze werkwijze

Strak vakmanschap; daar staan wij voor. En dat kunnen wij ook alleen écht aanbieden door een strakke werkwijze te hanteren. Dit begint bij een voorbereiding en eindigt pas zodra de laatste loodjes geklaard zijn. Aan de slag!

Cementdekvloer eindhoven

Voorbereiding

Bij aankomst op locatie gaan wij direct aan de gang! Waterleiding aansluiten op ons volautomatisch syteem en ondertussen de grondstoffen mengen tot een gladde mortel. De laser doet ondertussen z'n werk en stelt de juiste hoogtes in én speurt mogelijke obstakels op. Groen licht? Dan gaan we de zandcementvloer leggen

Vloerenlegger

Uitvoering

Wij kunnen aan de slag met het storten van de zandcementvloer. De mortel wordt gestort en vervolgens zo egaal en strak mogelijk verspreid over de ruimte. Pas zodra perfectie geëvenaard is zijn wij tevreden. De kanten worden nog gezet en de afwerking kan van start gaan. Op naar de laatste fase van een zandcementvloer leggen!

Cementdekvloer droogtijd

Afwerking

De spreekwoordelijke puntjes op de 'i' worden gezet tijdens de afwerking. Zo worden alle pijpjes en kanten netjes schoongemaakt. Ook zorgen wij ervoor dat de vloer (indien nodig) gevlinderd wordt. Hiermee heb je een hogere slijtvastheid voor jarenlang éxtra plezier. Zodra alles opgeruimd is vertrekken wij pas.