Skip to content

Cementdekvloer Limburg

Strak vakmanschap

Van Brabant tot Limburg

Een cementdekvloer Limburg laten leggen? Dan klop je direct aan de spreekwoordelijke deur van dé specialist. Met ons eigen volautomatisch systeem en vrachtwagens zorgen wij voor strakke lijntjes. Van A tot Z begeleiden wij jou bij het leggen van de cementdekvloer. En hierdoor kan jij alweer bezig zijn met de volgende stap van je bouwproject. Win-Win!

Cementdekvloer Limburg

Prijs cementdekvloer Limburg weten? Binnen 24 uur heb je een offerte op maat.

Vakmanschap vanuit Noord-Brabant

Over ons

Bij een cementdekvloer Limburg denk je al snel aan een cementdekvloer bedrijf dat ook in de zuidelijkste provincie van Nederland is opgericht. Niets is minder waar. Van Berlo Cementdekvloeren is in 2012 opgericht door Randy en Linda van Berlo middenin het nuchtere Brabantse landschap. 

Sinds de oprichting werken wij iedere dag hard om onze belofte waar te maken. En dat is strak vakmanschap. Dit begint bij ons met een strakke (én snelle) offerte en eindigt pas zodra de cementvloer egaal en strak is afgewerkt.

3 verschillende toepassingen

Een cementdekvloer Limburg aanleggen heeft vaak drie verschillende aanleidingen. Zo kan een smeervloer er zijn om een ruimte op te hogen, naar de juiste hoogte. Om als afwerking te dienen voor een industriële look. Of om als ondergrond te dienen voor de later aan te brengen vloerafwerking. Voor welke toepassing ga jij?

Gewenste hoogte

Praktisch én economisch verantwoord de juiste hoogte bereiken, ga voor een cementdekvloer.

Gewenste hoogte

Praktisch én economisch verantwoord de juiste hoogte bereiken, ga voor een cementdekvloer.

Afwerking

Een cementdekvloer als vloerafwerking voor een garage, technische ruimte óf magazijn.

Afwerking

Een cementdekvloer als vloerafwerking voor een garage, technische ruimte óf magazijn.

Ondergrond

Voorzie de latere vloerafwerking (zoals pvc, laminaat of tegels) van een egale ondergrond.

Ondergrond

Voorzie de latere vloerafwerking (zoals pvc, laminaat of tegels) van een egale ondergrond.

Vragen over een cementdekvloer Limburg? Wij bieden advies op maat.

Onze werkwijze

Als je voor strak vakmanschap staat, gaat dit natuurlijk gepaard met een strakke werkwijze. En die hebben wij. In de vroege ochtend vertrekken onze vloerensmeerders het liefst om alle voorbereidingen te treffen. Wij vertrekken vervolgens pas weer zodra alles strak is afgewerkt (én al het afval is opgeruimd). 

Cementdekvloer eindhoven

Voorbereiding

Eenmaal aangekomen bij je prachtige bouwproject gaan wij direct aan de gang. Je waterleiding wordt aangesloten op ons volautomatisch systeem. En de grondstoffen worden met water gemengd tot een mooie en egale mortel. Lasers stellen de juiste hoogte in, en niets staat ons meer in de weg om te storten.

Vloerenlegger

Uitvoering

Het is zover; het storten kan beginnen. En ook bij een cementdekvloer Limburg vinden wij dit als échte vaklieden vaak het mooiste om te doen. Streven naar perfectie komt hierbij tot uiting. De kleinste details en puntjes ontgaan ons niet. Uiteindelijk zetten wij de kanten nog met rij en kunnen wij doorgaan naar de laatste fase; afwerking.

Cementdekvloer droogtijd

Afwerking

Wij verlaten je bouwproject niet voordat de cementdekvloer Limburg keurig is afgewerkt met de blik van een Brabantse vakman. Pijpjes en kozijnen worden schoongemaakt. En indien nodig wordt de vloer gevlinderd voor een juiste slijtvastheid. Jij bent hierna gegarandeerd van (tientallen) jaren genot.