Skip to content

Cementdekvloer maken

Meer dan 20 jaar ervaring

Cementdekvloer

Wil jij een cementdekvloer maken? Dan is de zoektocht naar een geschikt cementdekvloeren bedrijf bij deze geslaagd! Korte lijntjes en een eigen volautomatisch systeem zorgen ervoor dat jij al bezig kan zijn met de volgende stap van je bouwproject. Wel zo fijn, vinden wij.

Cementdekvloer maken

Wat zijn de kosten van cementdekvloer maken? Binnen 24 uur een offerte op maat.

Begeleiding van A tot Z

Cementvloer maken

Een cementdekvloer maken begint met het kiezen van de juiste toepassing. Afhankelijk hiervan wordt de sterkte bepaald. Uiteindelijk is de smeervloer pas écht klaar zodra deze egaal en strak is afgewerkt.

Bij Van Berlo Cementdekvloeren staan Randy en Linda van Berlo sinds 2012 iedere dag klaar om tot het uiterste te gaan. Het resultaat? Ontelbare strakke cementvloeren die perfectie evenaren.

3 verschillende toepassingen

Een cementdekvloer maken valt te verdelen in 3 verschillende toepassingen. Welke toepassing voor jou van toepassing is? Dat hangt af van je eigen situatie. Onze vloerensmeerders zorgen ervoor dat de juiste hoogte wordt behaald, een vloer netjes wordt afgewerkt óf dat de juiste ondergrond wordt aangebracht. 

Juiste hoogte

Een cementdekvloer maken om de juiste hoogte te bereiken is praktisch én (relatief) voordelig.

Juiste hoogte

Een cementdekvloer maken om de juiste hoogte te bereiken is praktisch én (relatief) voordelig.

Afwerking

Werk je vloer af met een cementvloer, veel gezien in magazijnen, garages en technische ruimtes.

Afwerking

Werk je vloer af met een cementvloer, veel gezien in magazijnen, garages en technische ruimtes.

Ondergrond

Ook kan een cementdekvloer maken zijn om een egale ondergrond voor de later aan te brengen afwerkvloer te creëren.

Ondergrond

Ook kan een cementdekvloer maken zijn om een egale ondergrond voor de later aan te brengen afwerkvloer te creëren.

Vragen over een cementdekvloer maken? Wij staan je graag te hulp met advies op maat.

Werkwijze cementdekvloer maken

Binnen 3 eenvoudige en gestructureerde stappen zorgen wij ervoor dat een cementdekvloer in goede (én strakke) banen wordt gelegd. Begeleiding van A tot Z zorgt ervoor dat je continu op de hoogte bent wat, wanneer gebeurd. Aan de slag!

Cementdekvloer eindhoven

Voorbereiding

Bij aankomst bij je bouwproject starten wij direct met het mengen van grondstoffen. Ons volautomatisch systeem sluiten wij op je waterleiding aan. En het storten van de mortel kan beginnen. Mogelijke obstakels én de juiste hoogtes worden ingesteld door onze laser. En het licht staat op groen om daadwerkelijk te gaan storten.

Vloerenlegger

Uitvoering

Het is zo ver. Als échte vakmannen doen wij dit natuurlijk het liefst. Een cementdekvloer maken is eigenlijk écht het storten en uitsmeren van de cementvloer zelf. En vanuit onze expertise doen wij er natuurlijk alles aan dat dit zo strak én egaal mogelijk gebeurd. Perfectie evenaard? Dan kunnen wij door naar de afwerking.

Cementdekvloer droogtijd

Afwerking

Wij vertrekken niet voordat alles strak is afgewerkt én opgeruimd. De pijpen en kozijnen worden (als vanzelfsprekend) keurig schoongemaakt en eventueel vlinderen wij de vloer nog voor een goede slijtvastheid. Hiermee ben jij gegarandeerd van jarenlang plezier van de cementdekvloer!

Stak vakmanschap

Sinds 2012 staan Randy én Linda van Berlo iedere dag klaar om strak vakmanschap te leveren. Onze vakmannen zijn van de juiste papieren voorzien en wij hanteren een strakke werkwijze. Verder wordt ons vakmanschap gekenmerkt door:

Wil jij graag dat onze vloerensmeerders bij jou een cementdekvloer maken? Vraag dan hier stap voor stap een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een aanbieding op maat. Indien je vragen hebt kan je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Onze werkzaamheden

Wij hebben inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring in cementdekvloeren maken. Onze vakmensen maken dagelijks cementdekvloeren en weten precies welke vloer in welke samenstelling waar moet komen te liggen. Dit zorgt ervoor dat het eindresultaat altijd een vloer van hoge kwaliteit is.

Standaard cementdekvloer maken

Een cementdekvloer komt op de draagvloer te liggen en daar bovenop komt de bovenvloer. Het is belangrijk dat een cementdekvloer maken goed gaat, want de kleinste oneffenheid veroorzaakt zichtbare gebreken in je bovenvloer. Onze vakmensen zorgen altijd voor dat het eindresultaat een strakke vloer is.

Sneldrogende cementdekvloer maken

Een cementdekvloer moet eerst drogen voordat je verder kunt met de bouw. De droogtijd hangt af van verschillende factoren zoals de dikte en luchtvochtigheid. Is de droogtijd van de vloer voor jou te lang? Dan hebben wij daar een oplossing voor. Door een van onze droogtijdversnellers als extra grondstof toe te voegen, kunnen wij de droogtijd versnellen.

Extra opties

Naast cementdekvloeren maken kunnen wij ook andere werkzaamheden uitvoeren die raakvlakken hebben met ons vak, zoals het aanbrengen van isolatie. Met deze extra werkzaamheden zijn wij regelmatig een totaalleverancier bij grote projecten. Ook heb je bij ons de optie om extra grondstoffen aan het zandcement toe te voegen om bijvoorbeeld de vloer te versterken of om de droogtijd te versnellen.