Skip to content

Cementdekvloer storten

Een cementdekvloer van kwaliteit

Cementdekvloer storten

Strak vakmanschap. Dat zijn de vereisten bij een cementdekvloer storten. Bij Van Berlo Cementdekvloeren weten wij dat korte lijnen en een snelle schakeling cruciaal zijn om dit in goede banen te leiden. Wij garanderen je een snelle en flexibele service. Zo beschikken wij over een eigen vrachtwagen en alle benodigde grondstoffen om jouw ruimte van een strakke én egale vloer te voorzien.

Cementdekvloer storten

Cementdekvloer storten? Onze vloerensmeerders maken binnen 24 uur een offerte op maat.

Strak vakmanschap

Direct een offerte op maat

Een offerte op maat. Ook daar staat het strakke vakmanschap van Van Berlo Cementdekvloeren voor. Dit regelen wij doordat je online via onze website stap voor stap een offerte aan kunt vragen. Wat je hiervoor nodig hebt? Ook dat hebben wij even voor je op een rijtje gezet.

  1. Jouw gegevens
  2. Specificaties van jouw vloer(en)
  3. Controle
  4. Bevestiging

Heb je overige vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten. Zij staan je graag te woord.

Toepassing cementdekvloer storten

Ongeacht welke toepassing je voor jouw cementdekvloer wilt. Bij Van Berlo Cementdekvloeren ben je aan het juiste adres! Zo hebben wij oog voor de kwaliteit bij jouw cementdekvloer storten. Dit wordt onder anderen bevestigd door de werklui die na ons aan de slag gaan in jouw ruimte. Hierdoor kan je zorgeloos verder met jouw woning.

Gewenste hoogte

Met een cementdekvloer storten bereik je de gewenste hoogte op een praktische én economisch verantwoorde manier.

Gewenste hoogte

Met een cementdekvloer storten bereik je de gewenste hoogte op een praktische én economisch verantwoorde manier.

Afwerking

Dienen als afwerking in zowel een magazijn, technische ruimte, garage óf binnen jouw woning.

Afwerking

Dienen als afwerking in zowel een magazijn, technische ruimte, garage óf binnen jouw woning.

Ondergrond

Het storten van een cementdekvloer kan dienen als ondergrond voor laminaat, tegels of PVC.

Ondergrond

een cementdekvloer doet dienst als ondergrond voor een later aan te brengen vloerafwerking (tegelvoer, tapijt, houten vloer, gietvloer, laminaat etc.)

Heb je vragen over een cementekvloer storten? Kom in contact met onze vaklui.

Stappenplan cementdekvloer storten

Onze werkwijze voor een pleistervloer is tijdens onze jarenlange ervaring continu ontwikkeld. Momenteel zijn onze eigen vrachtwagen en volautomatisch systeem onmisbaar bij het storten van jouw cementdekvloer. Hoe je dit voor je kan zien? Daar hebben wij een eenvoudig stappenplan voor opgesteld waardoor zowel onze vloerensmeerders als klanten op de hoogte zijn van het stortproces.

Cementdekvloer [location]

Voorbereiding

Klaar voor de start? Go! Onze specialisten sluiten de waterleiding aan op ons eigen volautomatisch systeem. Het mengen van het zand en cement kan beginnen. Dit eindigt zodra de juiste natheid en sterkte is bereikt. In de tussentijd zitten wij zeker niet stil en worden de juiste hoogtes ingesteld met onze laser. De laser speurt daarna ook mogelijke knelpunten op die het storten van de cementdekvloer kunnen belemmeren.

Cementvloer leggen

Uitvoering

Aan de slag! De cementdekvloer storten kan beginnen. De mortel met de juiste verhoudingen wordt gelijkmatig over de ruimte verspreid. Hierbij zorgen onze vloerensmeerders ervoor dat het strak én egaal wordt verspreid. Voordat overgegaan wordt naar de afwerking dienen de banden te worden gezet. De spanen en het schuurblok vormen de laatste trede voordat jouw cementdekvloer op de juiste wijze is gestort.

Droogtijdversneller

Afwerking

Nog niet alles opgeruimd? Dan vertrekken wij niet bij jouw woning voordat daadwerkelijk alles spik en span is. Hieronder valt het controleren van alle afwerkingen. Pas als alles perfect is afgewerkt kunnen wij tevreden terugkijken op ons afgeleverde werk. Wij vertrekken niet voordat het afval allemaal is opgeruimd. Verder worden de kozijnen en pijpen keurig afgedaan zodat jouw woning klaar is voor de volgende stap.