Skip to content

Prijs cementdekvloer

Jarenlange ervaring

Cementdekvloer prijs

Prijs cementdekvloer weten? Binnen 24 uur heb je bij ons een offerte op maat. En daarbij is één ding zeker; je betaald nooit teveel. Vanuit ons strakke vakmanschap en jarenlange ervaring bieden wij namelijk begeleiding van A tot Z. Hierdoor heb jij de tijd om alvast met de volgende stap van je bouwproject bezig te zijn. Win-win!

Prijs cementdekvloer

Prijs cementdekvloer weten? Binnen 24 uur heb je een offerte op maat.

Sinds 2012 strak vakmanschap

Over ons

Randy en Linda van Berlo zijn in 2012 gestart met het cementdekvloeren bedrijf. En vanaf de eerste dag staat hierbij één ding centraal; strak vakmanschap. Van prijs cementdekvloer tot en met de afwerking. 

Inmiddels hebben wij ruim 18 jaar ervaring met cementdekvloeren. Hierdoor beschikken wij over een groot expertise. In combinatie met ons eigen volautomatisch systeem en vrachtwagens profiteer jij hier van!

3 verschillende toepassingen

De prijs cementdekvloer hangt onder anderen af van de toepassing van de smeervloer. Zo kan de gewenste hoogte bereiken, de vloerafwerking verzorgen óf een juiste ondergrond aanbrengen voor de later aan te brengen vloerafwerking. Ongeacht je toepassing zorgen wij binnen 24 uur voor een offerte op maat.

Gewenste hoogte

Een cementdekvloer is de praktische én economisch (meest) verantwoorde manier om de juiste hoogte te bereiken.

Gewenste hoogte

Een cementdekvloer is de praktische én economisch (meest) verantwoorde manier om de juiste hoogte te bereiken.

Afwerking

Verzorg de vloerafwerking van een magazijn, technische ruimte óf garage met een cementvloer.

Afwerking

Werk je vloer af met een cementvloer, veel gezien in magazijnen, garages en technische ruimtes.

Ondergrond

Breng een egale ondergrond aan om de latere vloerafwerking op te leggen. Denk aan pvc, laminaat of tegels.

Ondergrond

Breng een egale ondergrond aan om de latere vloerafwerking op te leggen. Denk aan pvc, laminaat of tegels.

Vragen over de prijs cementdekvloer? Wij staan je graag te hulp met advies op maat.

Onze werkwijze

Strak vakmanschap kunnen wij natuurlijk niet garanderen zonder een strakke werkwijze. En door de jaren heen is die er inmiddels aardig ingeslopen bij onze vloerensmeerders. Het voordeel voor jou? Dat komt de prijs cementdekvloer natuurlijk ten goede.

Cementdekvloer eindhoven

Voorbereiding

Aangekomen bij je bouwproject? Dan sluiten wij ons volautomatisch systeem direct aan op je waterleiding. De grondstoffen worden gemengd met water en de mortel is klaar om te storten. Lasers zetten de juiste hoogtes uit én sporen mogelijke obstakels op. Zodra alles gereed is kan de uitvoering beginnen!

Vloerenlegger

Uitvoering

Aan de slag! Bij de uitvoering van de cementdekvloer gaan wij de mortel zo strak én egaal mogelijk over je ruimte verspreiden. Alles om uiteindelijk perfectie te evenaren en de prijs cementdekvloer dubbel en dwars te bewijzen. Vervolgens worden de kanten nog gezet en kan de cementdekvloer afgewerkt worden.

Cementdekvloer droogtijd

Afwerking

De laatste loodjes wegen het zwaarst. Vanuit deze uitspraak vertrekken wij niet voordat alles tot in de (kleinste) puntjes is afgewerkt. Pijpen en kozijnen worden schoongemaakt en eventueel wordt de vloer gevlinderd voor een juiste slijtvastheid. Hierdoor ben jij gegarandeerd van jarenlang genot! Op naar mooie jaren.