Skip to content

Smeervloer

Gegarandeerd vakmanschap

Smeervloer storten

Wil je een smeervloer laten leggen? Dan ben je bij Van Berlo Cementdekvloeren aan het juiste adres! Naast de benaming als smeervloer wordt dit in de volksmond ook vaak aangeduid als specievloer of zwevende dekvloer. Een dekvloer wordt bovenop de dragende vloer aangebracht. Je kan om meerdere redenen voor een smeervloer kiezen.

Een cementdekvloer is samengesteld uit zand dat gebonden is met cement. Kenmerkend hierbij is dat de zand-cementspecie niet-vloeibaar én stevig is! Uiteindelijk wordt de mortel glad gestreken om een mooie en strakke smeervloer als eindresultaat op te leveren. Het voordeel van een cementvloer? Doordat het bestaat uit cementgebonden materialen is het goed bestand tegen een vochtige omgeving.

Smeervloer

Wat zijn de kosten van een smeervloer storten? Wij maken voor jou een offerte op maat.

Jarenlange ervaring

Redenen voor een smeervloer

Daarnaast wordt een smeervloer zowel toegepast in de woningbouw als utiliteitsbouw. Bij laatstgenoemde kan gedacht worden aan fabrieken, kantoren of opslagruimtes. Kijkend naar de druksterkte van jouw smeervloer wordt C12 aangeraden voor woningbouw. Indien je de smeervloer laat leggen voor utiliteitsbouw adviseren wij om gebruik te maken van druksterkte C16 of C20.

Bij Van Berlo Cementdekvloeren ben je verzekerd van goed vakmanschap. Dit bewijst onder andere het feit dat wij met trots beschikken over meerdere keurmerken. Zo beschikt Van Berlo Cementdekvloeren over het Afbouwkeurmerk en mogen wij de NOA Afbouwgarantie doorvoeren. Hierdoor heb je de garantie dat wij:

  • Onze zaken geordend hebben
  • Medewerkers met de juiste diploma’s hebben
  • Beschikken over een klachtenregeling
  • Werken met het juiste gereedschap
  • De veiligheidsvoorschriften hoog in het vaandel hebben staan
  • Correcte en heldere offertes en facturen verzorgen

Bij verdere vragen over het laten leggen van een smeervloer door Van Berlo Cementdekvloeren kan je altijd contact met ons opnemen en wij laten jou weten wat de kosten zijn van een smeervloer.

Toepassingen smeervloer

Voor meerdere toepassingen kan je een smeervloer laten leggen. Zo kan dit ingezet worden om een bepaalde hoogte bereiken, maar ook om te dienen als vloerafwerking. Een smeervloer dient vaak uitsluitend als vloerafwerking in een magazijn, garage of een technische ruimte. In de meeste gevallen zal een smeervloer worden gebruik als ondergrond voor een vloerafwerking. Hierna kan dan besloten worden om de vloer af te werken met tegels, hout, laminaat of een andere afwerking.

Gewenste hoogte

Ruimte ophogen? Bereik de juiste hoogte op een praktische én economisch verantwoorde manier.

Gewenste hoogte

Ruimte ophogen? Bereik de juiste hoogte op een praktische én economisch verantwoorde manier.

Afwerking

Vloer afwerken? Zowel in een magazijn, garage als jouw eigen woning kan dat met een cementvloer.

Afwerking

Vloer afwerken? Zowel in een magazijn, garage als jouw eigen woning kan dat met een cementvloer.

Ondergrond

Een zandcementvloer kan dienen als ondergrond voor de latere afwerking zoals tapijt, PVC of laminaat.

Ondergrond

Een zandcementvloer kan dienen als ondergrond voor de latere afwerking zoals tapijt, PVC of laminaat.

Vragen over een smeervloer? Wij staan je graag te hulp met advies op maat.

Werkwijze smeervloer

Middels onze eenvoudige en duidelijke werkwijze is jouw smeervloer in een mum van tijd opgeleverd. Flexibiliteit en snelheid behoren tot onze kernpunten in het aanleggen van jouw smeervloer. Om dit te waarborgen hanteren wij drie stappen in onze werkwijze. Dit start bij de voorbereiding en eindigt bij de afwerking.

Cementdekvloer eindhoven

Voorbereiding

Wij gaan aan de slag met het smeren van jouw vloer zodra ons systeem aangesloten is op jouw waterleiding. Hierdoor wordt het water gemengd met het zand en cement. Hierna wordt dit zorgvuldig tot de juiste sterkte en natheid gemengd. Met ons gereedschap zijn wij in staat om mogelijke obstakels in het leidingwerk op te speuren.

Smeervloer storten

Uitvoering

Voorbereiding klaar? Beginnen maar! Wij storen en verspreiden de specie gelijkmatig over jouw ruimte. Dit vormt de perfecte basis voor de uiteindelijk afwerking van de gesmeerde vloer. De banden worden vervolgens met rijen gezet waarna deze met schuurblokken en spanen worden afgewerkt.

Zandcementdekvloeren

Afwerking

Zoals beloofd zorgen wij ervoor dat jouw gesmeerde vloer netjes afgewerkt wordt. Wij vertrekken niet voordat alle pijpen en kozijnen netjes zijn schoongemaakt. Verder wordt de gesmeerde vloer gevlinderd en zorgen wij ervoor dat jouw gesmeerde vloer zo strak mogelijk is.

Onze doelgroepen

Elke dag proberen wij weer een lach op het gezicht van onze klanten te bezorgen door het leggen van smeervloeren van de hoogste kwaliteit. De doelgroepen die wij willen bereiken met ons strak vakmanschap zijn aannemers, particulieren en bedrijven.

Aannemers

Voor aannemers is het belangrijk dat ze kunnen samenwerken met een partner van wie ze op aan kunnen. Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een betrouwbare partner die snel schakelt en een smeervloer van hoge kwaliteit levert, wat zorgt voor een stukje rust in de bouw.

Particulieren

Ga je zelf een huis bouwen of verbouwen? Dan sta je voor de uitdaging om de juiste partners te vinden die jou helpen bij het realiseren van je droomhuis. Van Berlo Cementdekvloeren brengt de juiste kennis, snelheid en kwaliteit mee én gaat mee in jouw ideeën en tempo.

Bedrijven

Als bedrijf zijnde kan je een aannemer inschakelen voor de bouw van een pand, maar je kan het ook in eigen beheer doen. In eigen beheer komt de uitdaging om de juiste partners te vinden om de hoek kijken. Bij ons ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het leggen van een smeervloer.

Wat zijn de kosten van een smeervloer storten? Wij maken voor jou een offerte op maat.

Aanvullende mogelijkheden

Elke smeervloer die door ons gelegd wordt is maatwerk en heeft zijn eigen samenstelling. Dit helemaal afgestemd op de situatie, eisen én wensen van de klant. Om de juiste samenstelling van de smeervloer te creëren voor elke situatie hebben wij een aantal aanvullende mogelijkheden. Heb je een krappe planning en wil je de droogtijd versnellen? Dan is het toevoegen van een droogtijdversneller een verantwoorde en veilige oplossing. Ligt er een oude betonvloer of komt er geen vloerverwarming? Dan raden we een hechtemulsie aan. Verder zijn dingen als de soort bovenvloer, de gewenste trekkracht en de dichtheid van invloed op de grondstofmix voor de smeervloer.

Wat is een dekvloer - droogtijdversneller