Skip to content

Smeervloer kosten

Cementdekvloer = zandcementvloer = smeervloer

Smeervloer kosten

Wil jij graag weten wat de smeervloer kosten voor in je woning of bedrijfspand zijn? Bij Van Berlo Cementdekvloeren baseren wij de smeervloer kosten op de offerte die jij aanvraagt. Je kunt stap voor stap een offerte aanvragen voor een smeervloer en dan bieden wij jou binnen 24 uur een aanbieding op maat. Het enige wat jij daarvoor hoeft te doen, is ons zo duidelijk mogelijk informeren. Wij bepalen de smeervloer kosten altijd op een eerlijke en correcte manier, waardoor je bij ons nooit te veel betaald. Bij van Berlo Cementdekvloeren ben je verzekerd van:

Smeervloer kosten

Smeervloer leggen? Wij bieden je een transparante offerte op maat.

Vakwerk door jarenlange ervaring

Meer dan 20 jaar ervaring

Het cementdekvloeren bedrijf is in 2012 opgericht door Randy en Linda van Berlo. Ondanks dat het bedrijf nog vrij jong is, beschikken Randy en Linda inmiddels al over meer dan 20 jaar ervaring in het vak. Daarnaast hebben zij zich omringt met een team van gespecialiseerde vloerensmeerders. Hierdoor ben je verzekerd van echt vakmanschap en hoge kwaliteit smeervloeren bij Van Berlo Cementvloeren. Dit vakmanschap wordt gekenmerkt door:

Toepassingen smeervloer

Een smeervloer is voor verschillende toepassingen te gebruiken. Wil jij jouw vloer ophogen, jouw vloer afwerken of een ondergrond aanbrengen? Dan ben je bij Van Berlo Cementdekvloeren aan het juiste adres voor hoge kwaliteit smeervloeren. De smeervloer kosten hangen onder andere af van de gekozen toepassing van de smeervloer.

Gewenste hoogte

Door het aanleggen van een smeervloer kan je de gewenste hoogte gemakkelijk bereiken. Praktisch en economisch erg voordelig.

Hoogte bereiken

Praktisch én verantwoord de gewenste hoogte van je ruimte bereiken. Ga voor een cementdekvloer.

Vloerafwerking

Een smeervloer kan perfect dienen als afwerkvloer in garages, magazijnen, technische ruimtes en woonruimtes

Ondergrond

Voorzie je houten vloer, tegelvloer óf PVC vloer van een juiste ondergrond met een cementdekvloer.

Strakke ondergrond

Een smeervloer kan gebruikt worden als ondergrond voor een latere afwerkvloer. Denk hierbij aan laminaat, pvc, tapijt of een tegelvloer.

Afwerkvloer

Creëer een industriële look in je magazijn, garage óf eigen woning met een cementdekvloer als afwerkvloer.

Cementdekvloer Eindhoven? Vraag bij ons een offerte op maat aan.

Onze werkwijze

Van Berlo Cementdekvloeren maakt gebruik van een snelle én flexibele werkwijze. Het voordeel voor jou is dat de smeervloer kosten hierdoor nooit te hoog worden. Wij leggen onze werkwijze hieronder uit in drie duidelijke stappen.

Truck Van Berlo cementdekvloeren

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is natuurlijk erg belangrijk voor een goed resultaat. Bij het storten van jouw cementvloer beginnen wij met het aansluiten van ons volautomatisch systeem op jouw waterleiding. Door gebruik van lasers stellen wij de juiste hoogte in en sporen we mogelijke obstakels op. Daarna worden de grondstoffen gemengd met water en kan het storten beginnen.

Smeervloer storten

Uitvoering

Na de voorbereidingen kunnen we beginnen met het storten van de smeervloer. Nadat de specie gestort is, gaan we deze zo strak én egaal mogelijk over de ruimte verspreiden. Als de specie er perfect in ligt worden de kanten nog gemaakt en dan kan de afwerking beginnen.

Zandcementvloer [location]

Afwerking

Wij vertrekken pas als de smeervloer volledig is afgewerkt en de smeervloer de kosten volledig waard zijn. We zullen alles netjes schoonmaken en ons afval opruimen. Naar eigen wens kan de vloer nog gevlinderd worden voor een juiste slijtvastheid. Uiteindelijk zal het resultaat altijd een strakke en egale smeervloer zijn.

Aanvullende mogelijkheden

De smeervloer kosten zijn voor elke vloer anders, afhankelijk van de situatie en de wensen en eisen van de klant. Hoewel elke smeervloer anders is, zie je dit misschien niet. Een zandcementvloer bestaat uit een mix van grondstoffen en elke situatie vraagt om haar eigen mix. Wil je de droogtijd versnellen? Dan kunnen we droogtijdversnellers aan de mix toevoegen. Ga je voor vloerverwarming? Dan raden we hechtemulsie aan. Verder hebben dingen als de soort bovenvloer, de gewenste trekkracht en de dichtheid van de vloer ook invloed op de grondstofmix. Benieuwd naar de smeervloer kosten? Vraag dan stap voor stap een offerte aan.

Onze doelgroepen

Dat wij bij Van Berlo Cementdekvloeren de smeervloer kosten laag proberen te houden is duidelijk, maar wie proberen wij nu eigenlijk allemaal aan te spreken? Aannemersparticulieren en bedrijven zijn bij ons allemaal aan het juiste adres als zij op zoek zijn naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leggen van smeervloeren.

Aannemers

Voor aannemers zijn wij een partner die snel schakelt, goed werk levert en waarmee de samenwerking vanzelfsprekend gaat. Wij zetten onze kennis, ervaring én snelheid in, waardoor jij als aannemer een stukje rust hebt en alvast aan de volgende stap kan denken.

Particulieren

Zelf (ver)bouwen is leuk, maar ook spannend en uitdagend. Om te realiseren wat je voor ogen hebt zul je de juiste partners moeten vinden. Wij zijn dé partner als je op zoek bent naar een smeervloer van de hoogste kwaliteit. En dat terwijl we de smeervloer kosten transparant en betaalbaar houden.

Bedrijven

Als bedrijf kan je een aannemer of bouwbedrijf inschakelen voor de verbouwing van het pand, maar je kan dat ook in eigen beheer doen. Bij de 2e optie is het zaak dat je de juiste partners vindt die in jouw ideeën en jouw tempo meegaan. Wij doen dat!