Skip to content

Vloerenbedrijf

Strak vakmanschap

Vloerenbedrijf

Als vloerenbedrijf met een eigen volautomatisch systeem én vrachtwagen kunnen wij strak vakmanschap garanderen. Korte lijntjes met onze vloerensmeerders zorgen ervoor dat jij begeleiding op maat hebt. Van A tot Z. Hierdoor kan jij bezig zijn met de volgende stap van je bouwproject. Op naar een strakke én egale cementdekvloer!

Vloerenbedrijf

Wat zijn de kosten van een vloerenbedrijf? Binnen 24 uur bieden wij je een prijsopgave op maat.

Jarenlange ervaring

Over ons

Strak vakmanschap. Daar staat Van Berlo Cementdekvloeren voor. En als vloerenbedrijf kunnen wij dit alleen in de praktijk brengen door een duidelijke werkwijze te hanteren. Hierbij hoort onder andere het beschikken over de juiste werknemers, certificaten en materialen. 

  • Vloerenleggers met de juiste diploma’s
  • Eigen volautomatisch systeem
  • Eigen vrachtwagens
  • Goede klachtenregeling
  • Strikte opvolging veiligheidsrichtlijnen
  • Afbouwkeurmerk
  • NOA Afbouwgarantie

3 verschillende toepassingen

Maar, waarom zou je nou een vloerenbedrijf in moeten schakelen? Dat heeft vaak drie achterliggende toepassingen. Zo kan je met een smeervloer de juiste hoogte bereiken, de uiteindelijke vloerafwerking aanbrengen óf juist de ondergrond voor de later aan te brengen vloerafwerking leggen.

Gewenste hoogte

De gewenste hoogte bereiken op een praktische én economisch verantwoorde manier; wij helpen je!

Gewenste hoogte

De gewenste hoogte bereiken op een praktische én economisch verantwoorde manier; wij helpen je!

Afwerking

Magazijnen, technische ruimtes en garages worden vaak voorzien van een cementdekvloer als afwerking.

Afwerking

Magazijnen, technische ruimtes en garages worden vaak voorzien van een cementdekvloer als afwerking.

Ondergrond

Als vloerenbedrijf leveren wij de juiste ondergrond voor een later aan te brengen afwerkvloer.

Ondergrond

Als vloerenbedrijf leveren wij de juiste ondergrond voor een later aan te brengen afwerkvloer.

Interesse in ons vloerenbedrijf? Vraag een offerte op maat aan.

Werkwijze in 3 stappen

Als vloerenbedrijf hanteren wij een strakke werkwijze. Binnen drie eenvoudige maar bovenal eenduidige stappen ben jij binnen een handomdraai voorzien van een strakke én egale cementdekvloer. Van voorbereiding tot cementdekvloer afwerken. Aan de slag!

Cementdekvloer prijs

Voorbereiding

Bij aankomst op locatie starten wij met het mengen van de grondstoffen. Ons (volautomatisch) systeem wordt aangesloten op je waterleiding en ondertussen worden de juiste hoogtes ingesteld met onze laser. Deze speurt ook direct mogelijk obstakels op. Groen licht? Dan gaan wij aan de slag met het storten van de cementdekvloer.

Cementvloer leggen

Uitvoering

Het is zover; het storten kan beginnen! En dat doen wij als vloerenbedrijf misschien nog wel het liefst! Zo is het onze taak om de mortel zo strak én egaal mogelijk te verspreiden. Hierdoor is de dekvloer je altijd naar wens. Daarna worden de kanten nog gezet en wordt overgegaan op het afwerken van de cementdekvloer.

Zandcementdekvloeren

Afwerking

Wij vertrekken niet tot alles in de puntjes is afgewerkt. Pijpjes en kozijnen worden netjes schoongemaakt. En indien nodig wordt de cementdekvloer nog gevlinderd voor een juiste slijtvastheid. Hierna ben je gegarandeerd van jarenlang genot! En vervolg je bouwproject met de volgende stap.

Meer dan 20 jaar ervaring

Van Berlo Cementdekvloeren is het vloerenbedrijf van Randy en Linda van Berlo. Sinds 2012 staan wij elke dag klaar om dekvloeren van hoge kwaliteit te storten. Randy en Linda beschikken inmiddels al over meer dan 20 jaar ervaring in het vak en hebben zich omringt met een team van gespecialiseerde vloerensmeerders. Hierdoor ben je bij ons verzekerd van echt vakmanschap en hoge kwaliteit cementdekvloeren.

Onze werkzaamheden

Wij zijn een vloerenbedrijf en onze focus ligt al meer dan 20 jaar bij het leggen van cementdekvloeren. We kennen de grondstoffen en weten precies welke vloer in welke samenstelling waar moet komen te liggen. Bekijk hieronder de werkzaamheden die wij als vloerenbedrijf uitvoeren.

Standaard smeervloeren

Smeervloeren komen op de draagvloer te liggen en eenmaal droog komt de bovenvloer daar bovenop. Het is van groot belang dat wij ons werk goed doen, want de kleinste afwijking in de smeervloer kan invloed hebben op de uitstraling en kwaliteit van de bovenvloer. Bij ons vloerenbedrijf hebben wij hiervoor een team van gespecialiseerde vloerensmeerders klaar staan, die elke vloer er strak in legt.

Sneldrogende smeervloeren

Een smeervloer moet volledig droog zijn voordat je verder kan met de bouw. De droogtijd van de smeervloer hangt af van verschillende factoren zoals de dikte en de luchtvochtigheid. Loopt de planning van jouw bouwproject achter door de lange droogtijd van de vloer? Dan hebben we daar bij ons vloerenbedrijf een oplossing voor. Door een van onze droogtijdversnellers als grondstof toe te voegen, kunnen we de droogtijd versnellen.

Extra opties

Als vloerenbedrijf willen wij een totaalleverancier zijn, waardoor er bij ons ook extra opties verkrijgbaar zijn. Zo kunnen wij extra werkzaamheden uitvoeren die raakvlakken hebben met ons vak, zoals het aanbrengen van isolatie. Ook kunnen we extra grondstoffen aan het zandcement toevoegen voor bijvoorbeeld een sterkere vloer of om de droogtijd te versnellen.