Skip to content

Zandcementdekvloeren

Snel én flexibel

Zandcementdekvloeren

Wil jij zandcementdekvloeren laten leggen? Klop dan aan de deur bij een vloerenspecialist voor een strak én egaal eindresultaat. Bij Van Berlo Cementdekvloeren ben je aan het juiste adres. Zo kan je bij ons terecht voor verschillende toepassingen. Ongeacht de toepassing begeleiden wij je van A tot Z voor een optimaal eindresultaat.

Zandcementdekvloeren

Zandcementdekvloeren laten leggen? Vraag een offerte aan op maat.

Strak vakmanschap

Over ons

Ervaring baart kunst. En vanuit onze jarenlange ervaring kunnen wij dit onderschrijven. Sinds 2012 doen Randy en Linda van Berlo er alles aan om klanten van zo strak én egaal mogelijke zandcementdekvloeren te voorzien.

De basis voor een strakke dekvloer is dat een klus van begin tot eind goed geregeld is. Dit begint ermee dat alle zaken netjes op orde zijn. Het Afbouwkeurmerk en de NOA Afbouwgarantie vormen hiervoor het ‘bewijs van goed gedrag’. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de medewerkers over de juiste diploma’s beschikken. Nog vragen?

Uiteenlopende toepassingen

Hoogte bereiken

Met zandcementdekvloeren bereik je eenvoudig de gewenste hoogte van jouw ruimte. Zowel praktisch als financieel verantwoord.

Gewenste hoogte

Met zandcementdekvloeren bereikt u eenvoudig de gewenste hoogte van uw ruimte. Zowel praktisch als financieel verantwoord.

Afwerkvloer

Een dekvloer kan eenvoudig dienen als afwerking voor je garage, technische ruimte óf woning.

Afwerking

Een dekvloer kan eenvoudig dienen als afwerking voor je garage, technische ruimte óf woning.

Ondergrond

Een smeervloer vormt de ideale ondergrond voor de uiteindelijke afwerkvloer zoals tegels, laminaat óf PVC.

Ondergrond

Een smeervloer vormt de ideale ondergrond voor de uiteindelijke afwerkvloer zoals tegels, laminaat óf PVC.

Zandcementdekvloeren laten leggen? Wij bieden je een transparante offerte op maat.

Werkwijze in 3 stappen

Zoals gezegd staan wij voor begeleiding van A tot Z. Vanuit onze vastgelegde werkwijze zorgen wij ervoor dat je dekvloer van de hoogste kwaliteit is. Van voorbereiding tot afwerking. 

Cementdekvloer prijs

Voorbereiding

Bij aankomst op locatie sluiten wij ons systeem direct aan op je waterleiding. Hierna voegen wij water toe bij het zand en cement. Deze grondstoffen vormen de basis voor jouw dekvloer. Ondertussen worden de juiste hoogtes ingesteld met onze laser. Ook mogelijke obstakels in het leidingwerk worden bloot gelegd. Indien nodig branden wij de vloer nog aan voor een goede hechting op de betonvloer.

Dekvloeren leggen

Uitvoering

Voorbereiding klaar? Starten maar! De mortel wordt in je ruimte gestort én verspreid. Onze vloerensmeerders zorgen ervoor dat het zo egaal en strak mogelijk wordt verspreid. Hierna worden de kanten gemaakt en afgewerkt. Ook de banden worden met rij gezet en afgewerkt met schuurblokken en spanen. Hierna worden de binnenste gedeeltes dichtgemaakt met rij alvorens over kan worden gegaan naar de afwerking van de dekvloer.

Cementdekvloer afwerken

Afwerking

Tijdens de laatste stap van de cementdekvloer storten worden de spreekwoordelijke puntjes op de 'i' gezet. Zo maken wij de pijpen en kozijnen netjes schoon. Indien nodig wordt de dekvloer gevlinderd voor een goede slijtvastheid. Ook krijgt het hierdoor een egaler en strakker uiterlijk. Uiteindelijk vertrekken wij niet voordat je een vlakke én strakke cementdekvloer heeft. En natuurlijk al het afval netjes is opgeruimd.