Skip to content

Cementdekvloer leggen

Strak vakmanschap

Cementdekvloer leggen

Wil jij een ruimte ophogen, een ondergrond voor een afwerkvloer aanbrengen óf een afwerkvloer storten? In al deze gevallen kan een cementdekvloer leggen de uitkomst zijn. Van Berlo Cementdekvloeren begeleidt je hierin van A tot Z. Dit begint bij het kiezen van de toepassing, de juiste sterkte en eindigt pas zodra de vloer egaal én strak is opgeleverd. Vanuit onze werkwijze vertrekken wij niet voordat ook al het afval is opgeruimd. Hierdoor kan jij zorgeloos bezig zijn met de volgende stap van jouw bouwproject.

Cementdekvloer leggen

De kosten van een cementdekvloer leggen? Wij geven je een transparante offerte op maat.

Hoogwaardige kwaliteit cementdekvloer leggen

Over ons

Sinds 2012 leveren Randy en Linda van Berlo strak vakmanschap bij een cementdekvloer leggen. Dit jonge vloerenbedrijf beschikt tóch over meer dan 20 jaar ervaring. Door de benodigde expertise én ervaring doet Van Berlo Cementdeklvoeren er alles aan om de cementdekvloer zo strak mogelijk te leggen. 

Met het Afbouwkeurmerk en de NOA afbouwgarantie bieden wij je een ‘bewijs van goed gedrag’. Wat wij jou verder beloven?

  • Korte lijntjes
  • Eigen volautomatisch systeem en vrachtwagen
  • Begeleiding door het hele proces
  • Zonder afval

Weten wat de kosten zijn van een cementdekvloer? Deze bepalen we aan de hand van een aantal factoren. Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan om de kosten te weten.

Toepassingen cementdekvloer

Vanuit onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander waar een cementdekvloer leggen voor kan dienen. Doorgaans zijn hierin 3 verschillende toepassingen bij te herkennen. Welke toepassing voor jou geschikt is? Wij helpen je graag een handje.

Gewenste hoogte

Verhoog je ruimte met een praktische én economisch verantwoorde manier. Ga voor dekvloeren leggen!

Gewenste hoogte

Verhoog je ruimte met een praktische én economisch verantwoorde manier. Ga voor dekvloeren leggen!

Afwerking

Ga voor een industrieel uiterlijk van je magazijn, technische ruimte, garage óf woning met een cementvloer.

Afwerking

Ga voor een industrieel uiterlijk van je magazijn, technische ruimte, garage óf woning met een cementvloer.

Ondergrond

Een dekvloer storten is bij uitstek geschikt als ondergrond voor de later aan te brengen houten vloer, tegels óf PVC.

Ondergrond

Een dekvloer storten is bij uitstek geschikt als ondergrond voor de later aan te brengen houten vloer, tegels óf PVC.

Interesse? Wij bieden je een offerte op maat aan voor een cementdekvloer leggen.

Strakke werkwijze

Onze strakke werkwijze is al vanaf het eerste contact duidelijk. Na een offerte gaan wij snel én flexibel voor je aan de slag. Uiteindelijk zorgen wij ervoor dat de cementvloer binnen je wensen vloer wordt gelegd.

Smeervloer storten

Voorbereiden

Bij aankomst op locatie sluiten wij ons volautomatisch systeem direct aan op je waterleiding. Wij voegen het water bij het zand en cement toe. Hierna stellen wij de juiste sterkte én natheid in. Ondertussen worden de hoogtes ingesteld door onze laser, laatstgenoemde spoort eveneens mogelijke obstakels in het leidingwerk op.

Cementdekvloer kosten

Uitvoeren

Zijn de juiste voorbereidingen getroffen? Dan kunnen wij beginnen met de uitvoering. De specie wordt gestort en vervolgens met de nodige precisie verspreid. Dit zorgt voor de juiste basis van afwerking van de cementdekvloer. De juiste dikte wordt bepaald en netjes afgewerkt. Ter afsluiting worden de banden met rij gezet en vormen de schuurblokken en spanen de afwerking.

Zandcementvloer [location]

Afwerken

Zoals beloofd zorgen wij voor een werkwijze van A tot Z. Daarom vertrekken wij niet voordat alle pijpen en kozijnen netjes schoongemaakt zijn. Indien nodig wordt de vloer gevlinderd voor een éxtra slijtvast en egaal eindresultaat. Het eindresultaat? Een vlakke én strakke cementdekvloer die volledig aansluit op je wensen. Een cementdekvloer leggen is in 3 stappen uitgevoerd!

Onze vloerensmeerders

Bij Van Berlo Cementdekvloeren hebben wij een team van gespecialiseerde vloerensmeerders klaar staan, waar we op kunnen vertrouwen en waar we enorm trots op zijn. Onze vloerensmeerders zijn stuk voor stuk sociale, vakkundige en respectvolle jongens die altijd een cementdekvloer leggen van hoge kwaliteit. Hierdoor hoef jij je geen zorgen meer te maken over de vloer en kan je je alvast richten op de volgende stap van het bouwproces. Wil jij dat onze vloerensmeerders een cementdekvloer leggen bij jou? Vraag dan nu een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een aanbieding van ons op maat. Indien je vragen hebt kan je altijd contact met ons opnemen.

Onze werkzaamheden

Een cementdekvloer leggen kunnen wij als geen ander. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies welke vloer in welke samenstelling waar moet komen te liggen. Hieronder hebben wij onze verschillende werkzaamheden even op een rijtje gezet.

Standaard cementdekvloer leggen

Een cementdekvloer leggen wij voor utiliteitsbouw, maar ook voor woningbouw. Het verschil zit in de druksterkte. Voor woningbouw adviseren wij C12 en voor utiliteitsbouw raden wij C16 of C20 aan. Cementdekvloeren storten wij op de draagvloer en daarbovenop komt de bovenvloer. Het is van groot belang dat wij ons werk goed uitvoeren, want de kleinste oneffenheid kan al invloed hebben op de uitstraling van de bovenvloer.

Sneldrogende cementdekvloer leggen

Voordat je verder kan met de bouw moet de cementdekvloer eerst volledig droog zijn. Heb je geen zin of tijd om hier op te wachten? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou. Met onze droogtijdversnellers kunnen we de droogtijd versnellen, waardoor jij je geen zorgen meer hoeft te maken over een natte vloer. Afhankelijk van het type droogtijdversneller dat we gebruiken, wordt de droogtijd 2 tot 6 dagen, 7 tot 14 dagen of 15 tot 21 dagen.

Extra opties

Naast een cementdekvloer leggen, kunnen wij ook werkzaamheden uitvoeren die raakvlakken hebben met ons vak. Zo kunnen wij bijvoorbeeld isolatie aanbrengen. Ook kan je bij ons verschillende extra grondstoffen toe voegen aan het zandcement om bijvoorbeeld de vloer te versterken of om de droogtijd te versnellen.