Skip to content

Cementdekvloer prijs

Strak vakmanschap

Cementdekvloer prijs

Wil jij de cementdekvloer prijs weten voor in je woning? Bij Van Berlo Cementdekvloeren geven wij je binnen 24 uur na het invullen van de aanvraag een offerte op maat. Hierdoor verlies je geen (kostbare) tijd in het plannen van jouw bouwproject. Vanuit onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander dat dit namelijk van groot belang kan zijn. Snel én flexibel. Daar staan wij voor.

Cementdekvloer prijs

Cementdekvloer prijs weten? Binnen 24 uur geven wij je een offerte op maat.

Hoge kwaliteit cementdekvloeren

Vakmanschap

Ondanks het feit dat Randy en Linda van Berlo in 2012 het jonge vloerenbedrijf zijn gestart, beschikken zij al over meer dan 20 jaar ervaring. Vanuit dit gegeven ben je bij Van Berlo Cementdekvloeren aan het juiste adres voor een cementdekvloer storten.

Het bezit van het Afbouwkeurmerk én de NOA Afbouwgarantie wijzen erop dat wij de richtlijnen en regelgeving altijd in acht nemen. Verder hanteren wij duidelijke aandachtspunten om onze werkwijze mee te garanderen. 

  • Zaken altijd op orde hebben
  • Vloerensmeerders met de juiste diploma’s
  • Goede klachtenregeling
  • Cementdekvloer prijs altijd correct en helder

3 verschillende toepassingen

De cementdekvloer prijs hangt onder anderen af van de gekozen toepassing. Wil jij jouw ruimte ophogen, een afwerkvloer aanbrengen óf een ondergrond storten? In al deze gevallen kan je bij ons terecht voor een knap staaltje vakmanschap.

Hoogte bereiken

Bereik de gewenste hoogte binnen een handomdraai. Praktisch én economisch verantwoord!

Hoogte bereiken

Bereik de gewenste hoogte binnen een handomdraai. Praktisch én economisch verantwoord!

Afwerkvloer

In magazijnen, garages én technische ruimtes kan een cementdekvloer uitstekend dienen als afwerkvloer.

Afwerkvloer

In magazijnen, garages én technische ruimtes kan een cementdekvloer uitstekend dienen als afwerkvloer.

Ondergrond

Breng een ondergrond aan voor de latere vloerafwerking. Ga hierna voor een houten vloer, tegelvloer óf laminaat.

Ondergrond

Breng een ondergrond aan voor de latere vloerafwerking. Ga hierna voor een houten vloer, tegelvloer óf laminaat.

Cementdekvloer prijs weten? Binnen 24 uur na de offerteaanvraag heb je antwoord.

Onze werkwijze

Van begin tot eind. Van A tot Z. Dat valt ook onder de snelle én flexibele werkwijze van Van Berlo Cementdekvloeren. Hierdoor ben je ten alle tijden voorzien van advies op maat.

Zandcementdekvloeren

Voorbereiding

Voordat het storten van de cementdekvloer kan beginnen dienen de juiste voorbereidingen getroffen te worden. Een goede voorbereiding is tenslotte het halve werk, toch? Daarom gaan wij direct aan de slag en sluiten wij ons volautomatisch systeem aan op jouw waterleiding. Onze lasers stellen de juiste hoogtes in én speuren eventuele obstakels in jouw leidingwerk op.

Betonvloer

Uitvoering

Zijn de juiste voorbereidingen getroffen? Dan kunnen wij beginnen met de zandcementvloer storten. Zodra de specie is gestort kan dit worden verspreid. Dit is uiteindelijk de basis van een zo strak én egaal mogelijke dekvloer van hoge kwaliteit. Na het storten worden de kanten gemaakt en afgewerkt. Voordat de afwerking kan beginnen worden de banden met rij gezet en afgewerkt.

Zandcementdekvloeren

Afwerking

Wij vertrekken niet voordat de cementvloer netjes is afgewerkt. De pijpjes en kozijnen worden netjes schoongemaakt. Afhankelijk van je eigen wensen wordt de dekvloer ook gevlinderd om over een goede slijtvastheid te beschikken. Het eindresultaat is in ieder geval altijd een vlakke én strakke cementdekvloer. Hierna kan je verder met de volgende stap van jouw bouwproject.

Onze werkzaamheden

Wij zijn een vloerenbedrijf en onze focus ligt al meer dan 20 jaar bij het leggen van cementdekvloeren. Door deze jarenlange ervaring kennen wij de grondstoffen en weten wij precies welke vloer in welke samenstelling waar moet komen te liggen. De cementdekvloer prijs hangt onder andere af van de werkzaamheden die wij bij jou uitvoeren. Hieronder hebben wij onze verschillende werkzaamheden even op een rijtje gezet.

Standaard cementdekvloeren

Een cementdekvloer komt op de draagvloer te liggen en eenmaal droog komt daar de bovenvloer bovenop. Het is van groot belang dat wij ons werk goed uitvoeren, want een minimale afwijking kan al invloed hebben op de kwaliteit en uitstraling van de bovenvloer. Bij Van Berlo Cementdekvloeren hebben wij hiervoor een team van echte vakmensen klaar staan, die elke vloer er strak in legt. Hierdoor is de cementdekvloer prijs het volledig waard.

Sneldrogende cementdekvloeren

De bouw kan pas verder als de dekvloer volledig droog is. De droogtijd hangt af van verschillende factoren zoals de dikte en de luchtvochtigheid. Dreigt de planning van jou bouwproject uit te lopen door de lange droogtijd van de smeervloer? Dan hebben wij daar een oplossing voor. Door een van onze droogtijdversnellers als grondstof toe te voegen, kunnen we de droogtijd versnellen.

Extra opties

Bij grote projecten zijn wij regelmatig een totaalleverancier. Zo kunnen wij extra werkzaamheden uitvoeren die raakvlakken hebben met ons vak, zoals het aanbrengen van isolatie. Ook heb je bij ons opties om extra grondstoffen toe te voegen aan het zandcement, om bijvoorbeeld de vloer te versterken of om de droogtijd te versnellen. De cementdekvloer prijs hangt onder andere af van de extra opties die jij voor jou vloer kiest.

Het team van VBC

Bij Van Berlo Cementdekvloeren staan wij voor echt vakmanschap. Dit blijkt onder andere uit de verschillende keurmerken waar wij over beschikken. Wij hebben een flexibel team van gespecialiseerde vloerensmeerders klaar staan, waar wij ontzettend trots op zijn. Onze vloerensmeerders zijn vakkundige, sociale en respectvolle jongens die erg snel kunnen schakelen en elke vloer er strak in leggen. Hierdoor is de cementdekvloer prijs het altijd volledig waard en hoef jij je geen zorgen meer te maken over jou vloer. Ben je benieuwd wat de cementdekvloer prijs is? Vraag dan hier stap voor stap een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een aanbieding op maat.