Skip to content

Smeervloer storten

Gegarandeerd vakmanschap

Smeervloer storten

Wil jij graag een smeervloer storten? Dan ben je bij Van Berlo Cementdekvloeren aan het juiste adres voor hoge kwaliteit smeervloeren. Ons team van gespecialiseerde vloerensmeerders zorgt ervoor dat er bij jou een strakke én egale smeervloer gestort wordt. Dit in combinatie met de korte lijnen zorgen ervoor dat jij je kan focussen op het volgende bouwproject. Bij Van Berlo Cementdekvloeren ben je verzekerd van:

Smeervloer storten

Smeervloer storten? Wij bieden je een transparante offerte op maat.

Jarenlange ervaring

Over ons

Sinds 2012 staan wij elke dag klaar om smeervloeren te storten van hoge kwaliteit. Ondanks dat het cementdekvloeren bedrijf pas in 2012 is opgericht, beschikken wij over de benodigde expertise. Randy en Linda zijn een lange tijd geleden het vak van smeervloer storten ingerold en beschikken inmiddels al over meer dan 20 jaar ervaring. Daarnaast maken wij gebruik van een vol automatisch systeem en hebben wij een eigen vrachtwagen. Dit allemaal om de beste smeervloeren te storten.

Toepassingen smeervloer

Een smeervloer storten kan voor 3 verschillende toepassingen gedaan worden. Wil jij jouw vloer verhogen, jouw vloer afwerken of een ondergrond laten storten? Dan heb je met Van Berlo Cementdekvloeren daarvoor het juiste bedrijf gevonden. Afhankelijk van de toepassing wordt de sterkte van de smeervloer bepaald.

Hoogte bereiken

Een smeervloer storten om de gewenste hoogte van jouw vloer te bereiken. Praktisch én economisch verantwoord!

Hoogte bereiken

Praktisch én verantwoord de gewenste hoogte van je ruimte bereiken. Ga voor een cementdekvloer.

Afwerken

Voor een perfecte afwerking in garages, magazijnen, technische ruimtes en woonruimtes kan een smeervloer gestort worden.

Ondergrond

Voorzie jouw houten vloer, tegelvloer óf PVC vloer van een juiste ondergrond met een cementdekvloer.

Ondergrond

Een uitstekende ondergrond voor een latere afwerkvloer. Denk hierbij aan pvc, laminaat, tapijt of een houten vloer.

Afwerkvloer

Creëer een industriële look in je magazijn, garage óf eigen woning met een cementdekvloer als afwerkvloer.

Smeervloer storten? Vraag bij ons een offerte op maat aan.

Werkwijze smeervloer storten

Smeervloer storten gaat gepaard met een gestructureerde werkwijze. Het voordeel voor jou is dat wij gebruik maken van een snelle én flexibele werkwijze. Daarnaast bieden wij begeleiding van A tot Z, waardoor je altijd op de hoogte bent van de werkzaamheden. Hieronder leggen wij onze werkwijze uit in drie stappen.

Smeervloer storten

Voorbereiding

Wij beginnen met het aansluiten van ons volautomatisch systeem op jouw waterleiding. Hierna wordt het zand met het cement gemengd, totdat de perfecte sterkte én natheid is bereikt. Ondertussen stellen we met onze lasers de juiste hoogte in en sporen we mogelijke knelpunten op. Zodra alle voorbereidingen zijn getroffen, kan de smeervloer gestort worden.

Smeervloer storten

Uitvoering

Na de voorbereiding is het tijd voor de uitvoering. De mortel wordt gestort en zo strak en egaal mogelijk over de ruimte verspreid door onze specialisten. We zijn pas tevreden als de mortel er perfect in ligt. Wanneer dit het geval is, worden de kanten nog gezet en kan de afwerking beginnen.

Zandcementvloer [location]

Afwerking

De smeervloer ligt erin en ons werk zit er bijna op. Voordat we vertrekken zullen we eerst alles netjes schoonmaken en ons afval opruimen. Ook kan naar eigen wens de smeervloer nog gevlinderd worden voor een juiste vastheid. Wij vertrekken pas als alles perfect is afgewerkt, waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken en alvast aan de volgende stap van het bouwproject kan denken.