Skip to content

Vloerenlegger

Strak vakmanschap

Ervaren vloerenlegger

Ben jij de zoektocht naar een vloerenlegger gestart? Dan hebben wij goed nieuws. Bij ons ben je namelijk geslaagd én verzekerd van strak vakmanschap. Tot in de kleinste puntjes en details zorgen wij ervoor dat de cementdekvloer strak wordt opgeleverd door onze vloerensmeerders. Begeleiding van A tot Z én een eigen volautomatisch systeem met eigen vrachtwagens zorgt ervoor dat jij je bezig kan houden met de volgende stap van je bouwproject.

Vloerenlegger

Wat kost een vloerenlegger? Wij geven je binnen 24 uur een prijsopgave op maat.

Jarenlange ervaring

Strak vakmanschap

Sinds 2012 zijn Randy en Linda van Berlo iedere dag (hard) aan het werk om klanten nét even dat beetje extra te bieden. Als ervaren vloerenlegger zorgen wij er dan ook voor dat een nette werkwijze gehanteerd wordt. Hierdoor leveren wij uitsluitend strakke cementdekvloeren van hoge kwaliteit.

3 verschillende toepassingen

De reden waarom je ons als vloerenlegger inschakelt kan drie verschillende redenen hebben. Zo kunnen wij de gewenste hoogte bereiken met een smeervloer, kan het de afwerkvloer vormen óf kan het de ondergrond zijn voor de later aan te brengen vloerafwerking als hout, tegels óf tapijt.

Gewenste hoogte

Als vloerenlegger weten wij dat dit dé praktische en economisch (meest) verantwoorde manier is om de juiste hoogte te bereiken.

Gewenste hoogte

Als vloerenlegger weten wij dat dit dé praktische en economisch (meest) verantwoorde manier is om de juiste hoogte te bereiken.

Afwerking

In magazijnen, technische ruimtes of garages dient een cementdekvloer vaak als afwerkvloer. Een industriële uitstraling!

Afwerking

In magazijnen, technische ruimtes of garages dient een cementdekvloer vaak als afwerkvloer. Een industriële uitstraling!

Ondergrond

De cementvloer wordt gestort als ondergrond voor de later aan te brengen afwerkvloer; hout, laminaat óf tegels.

Ondergrond

De cementvloer wordt gestort als ondergrond voor de later aan te brengen afwerkvloer; hout, laminaat óf tegels.

Interesse in ons als vloerenlegger? Vraag een offerte op maat aan.

Werkwijze in 3 stappen

Leidt het storten en afwerken van de cementdekvloer in goede banen met een vloerenlegger die van aanpakken weet. En dat doen wij natuurlijk bij Van Berlo Cementdekvloeren. Van begin tot eind zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes wordt afgeleverd. Van voorbereiding tot cementdekvloer afwerken

Cementdekvloer prijs

Voorbereiding

Bij je (nieuwe) stulpje starten wij direct met mengen van de grondstoffen. Ons vol automatisch systeem wordt aangesloten op de waterleiding. En de hoogtes worden ingesteld met onze laser. Deze speurt direct ook alle mogelijke obstakels op. Groen licht? Dan kan het storten beginnen!

Cementvloer leggen

Uitvoering

Aan de slag! Het is zover; het storten van de cementdekvloer kan beginnen! Als vloerenlegger verspreiden wij de mortel zo strak én egaal mogelijk. Pas zodra de afwerking perfectie nadert zijn wij tevreden. Hierna zetten wij de kanten en kan overgegaan worden tot het afwerken van de cementdekvloer.

Zandcementdekvloeren

Afwerking

Wij vertrekken niet bij je thuis tot alles in de (kleinste) puntjes is afgewerkt. De pijpjes en kozijnen worden schoongemaakt. Indien nodig wordt de vloer nog gevlinderd voor een goede slijtvastheid. Kortom garantie voor jarenlang puur genot. En ga zorgeloos verder met de volgende stap van je bouwproject!

Kosten cementdekvloer

Bij Van Berlo Cementdekvloeren zijn wij transparant over de cementdekvloer kosten. Wij baseren de kosten op de offerte die jij aanvraagt. Vraag deze stap voor stap aan en ontvang binnen 24 uur een aanbieding op maat. Om de kosten op een eerlijke en correctie manier te bepalen is het belangrijk dat je ons zo duidelijke mogelijk informeert. Wil jij graag dat onze vloerenleggers een smeervloer bij jou komen leggen? Vraag dan nu een offerte aan.

Onze werkzaamheden

Als vloerenleggers houden wij ons al meer dan 20 jaar bezig met het leggen van cementdekvloeren. Door deze jarenlange ervaring weten wij precies welke vloer in welke samenstelling waar moet komen te liggen. Wij hebben een team van gespecialiseerde vloerenleggers die van begin tot eind voor jou klaar staan.

Standaard dekvloer

Onze vloerenleggers leggen vaak standaard dekvloeren. Deze vloeren komen op de draagvloer te liggen en eenmaal droog komt de bovenvloer daar bovenop. Het is van groot belang dat onze vloerenleggers het werk goed doen, want een minimale afwijking heeft al invloed op de uitstraling en kwaliteit van de vloer. Ons team van vakmensen zorgt er voor dat de vloer altijd perfect gestort wordt.

Sneldrogende dekvloer

Voordat je verder kan met jouw bouwproject moet je eerst wachten tot de smeervloer volledig droog is. Heb je hier geen tijd voor? Dan hebben wij daar een perfecte oplossing voor. Onze vloerenleggers kunnen een droogtijdversneller als grondstof toevoegen om de droogtijd te versnellen. Afhankelijk van het type droogtijdversneller dat je gebruikt, wordt de droogtijd 2 tot 6 dagen, 7 tot 14 dagen of 15 tot 21 dagen.

Extra opties

Naast droogtijdversnellers kan je bij ons meerdere extra grondstoffen aan het zandcement toevoegen, bijvoorbeeld om de vloer te versterken. Ook kan een vloerenlegger extra werkzaamheden uitvoeren die raakvlakken hebben met ons vak, zoals het aanbrengen van isolatie. Op deze manier kunnen wij een totaalleverancier zijn voor grote projecten.