Skip to content

Zandcement dekvloer

Hoge kwaliteit cementdekvloeren

Op zoek naar een zandcement dekvloer?

Een zandcement dekvloer is de laatste afwerklaag van een draagvloer van de begane grond of verdieping. Deze kan je laten storten in jouw woonhuis, kantoorgebouw of bedrijfsruimte. Een zandcement dekvloer wordt ook wel een smeervloer, dekvloer of afwerkvloer genoemd. Deze vloeren bevatten zand dat is gebonden door cement waarbij de mortel verdicht en glad gestreken moet worden. De specie van een dekvloer is stevig en niet vloeibaar. Het is niet gebruikelijk om een zandcementen dekvloer te gebruiken in je woonhuis als vloerafwerking. Deze gebruik je eerder als ondergrond voor de afwerking die je hier later overheen plaatst. Het plaatsen van een smeervloer als bovenlaag is gebruikelijker in magazijnen en bedrijfsruimtes. Van Berlo Cementdekvloeren biedt strak vakmanschap voor jouw zandcement dekvloer. Wij hebben een vol automatisch systeem en een eigen vrachtwagen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw situatie? Lees dan snel verder of vraag een offerte aan.

Zandcement dekvloer

Wat zijn de kosten van een zandcement dekvloer? Wij maken een offerte op maat.

Strak vakmanschap

Over Van Berlo Cementdekvloeren

Sinds 2012 bieden wij samen, Randy en Linda van Berlo, strak vakmanschap. We zijn een jong vloerenbedrijf, maar hebben al meer dan 18 jaar ervaring in het vak. Wij hebben expertise en ervaring, zodat we bij jou de beste zandcement dekvloer kunnen leggen. Wij hebben korte lijntjes met je. Wij beschikken over een eigen automatisch systeem en een eigen vrachtwagen. Wij zorgen dat de klus van begin tot einde goed is geregeld. Dus ook zonder afval. Dát is strak vakmanschap.

Twintig jaar ervaring

Een zwevende dekvloer kan op verschillende manieren samengesteld worden. Over het algemeen ligt de verhouding van een zwevende dekvloer tussen de 1:5 en 1:8. Hoe dit wordt bepaald? Dat ligt aan de kwaliteit zwevende dekvloer die je wenst. Verschillende soorten zwevende dekvloeren worden bepaald op basis van druksterkte. Zo wordt C12 aangeraden voor de bouw van een woning. Wil je de zwevende dekvloer ook voor utiliteitsbouw gebruiken? Dan adviseren wij om druksterkte C16 of C20 te gebruiken voor jouw zwevende dekvloer. De toepassingen voor een zwevende dekvloer lopen zeer uiteen. Zo kent dit verschillende toepassingen, afhankelijk van jouw wensen.

Gewenste hoogte

De gewenste hoogte bereiken op een praktische én economisch verantwoorde manier. Ga voor een cementvloer!

Gewenste hoogte

De gewenste hoogte bereiken op een praktische én economisch verantwoorde manier. Ga voor een cementvloer!

Afwerking

Een cementvloer ter afwerking van je vloer in zowel een magazijn, garage óf jouw eigen woning.

Afwerking

Een cementvloer ter afwerking van je vloer in zowel een magazijn, garage óf uw eigen woning.

Ondergrond

Dienen als ondergrond voor latere afwerking van de vloer zoals tegels, hout óf laminaat.

Ondergrond

Dienen als ondergrond voor latere afwerking van de vloer zoals tegels, hout óf laminaat.

Vragen over een zandcement dekvloer? Wij staan graag te hulp met advies op maat.

Werkwijze zandcement dekvloer

Waarom ben je voor een zwevende dekvloer bij Van Berlo Cementdekvloeren aan het juiste adres? Wij hanteren een duidelijke werkwijze om ons vakmanschap uit te voeren. Dit begint bij het eerste contact en eindigt indien jouw zwevende dekvloer naar wens is opgeleverd. Hierbij houden wij ons aan de opgestelde uitgangspunten voor een zwevende dekvloer. Onze werkwijze kent drie eenvoudige stappen:

Smeervloer storten

Voorbereiding

Wij beginnen door ons systeem aan te sluiten op jouw waterleiding. Zo kunnen wij water toevoegen aan het zand en cement. Vervolgens stellen we hier de juiste sterkte en natheid in voor je zandcement dekvloer. Daarna nemen we de hoogtes op. Deze stellen we in met een laser. Deze laser gebruiken we ook om eventuele obstakels, zoals bijvoorbeeld leidingwerk, te zoeken.

Vloerenlegger

Uitvoering

Is al het voorbereidende werk gedaan? Dan gaan we aan de slag met het storten en verspreiden van de specie. De juiste basis voor de afwerking van je zandcement dekvloer. Hierna maken en werken we de kanten af, zetten banden met een rij die we afwerken met schuurblok en spaan en maken als laatste de binnenste gedeeltes dicht met de rij.

Zandcementdekvloeren

Afwerking

Strak vakmanschap betekent ook onze projecten netjes afronden. Geen afval achteraf en we maken eventueel pijpjes en kozijnen schoon. Daaropvolgend vlinderen we jouw zandcement dekvloer om een goede slijtvastheid te krijgen. Zo heb je een vlakke en strakke zandcement dekvloer. Hierdoor kan je direct verder met de volgende stap binnen je bouwproject!

Onze werkzaamheden

Wij zijn een vloerenbedrijf en onze focus ligt al lange tijd bij het leggen van cementdekvloeren. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies welke vloer in welke samenstelling waar moet komen te liggen. Hieronder staan onze verschillende werkzaamheden uitgelegd.

Standaard zandcement deklvoer

Bij het leggen van een zandcement dekvloer is het van uiterst belang dat deze er strak in komt te liggen. Een minimale afwijking kan al invloed hebben op de uitstraling van de bovenvloer. Bij ons staat er een team van gespecialiseerde vloerensmeerders klaar die ervoor zorgen dat de zandcement dekvloer er perfect in komt te liggen.

Sneldrogende zandcement dekvloer

Zonder een droge zandcement deklvoer kan je natuurlijk niet verder met de bouw. Hoe lang de vloer moet drogen hangt van een aantal verschillende factoren af zoals de dikte en de luchtvochtigheid. Loopt de planning van jou bouwproject achter door de lange droogtijd? Dan hebben wij daar een oplossing voor. We kunnen de droogtijd versnellen door een van onze droogtijdversnellers toe te voegen.

Extra opties

Naast het leggen van zandcement dekvloeren, voeren wij ook extra werkzaamheden uit die raakvlakken hebben met ons vak. Voorbeelden hiervan zijn het aanbrengen van isolatie en het leggen van vloerverwarming. Ook kunnen we extra grondstoffen aan het zandcement toevoegen om bijvoorbeeld de droogtijd te verkorten.

Onze vloerensmeerders

Wij hebben een team van gespecialiseerde vloerensmeerders klaar staan waar we ontzettend trots op zijn. Het zijn stuk voor stuk vakkundige, sociale en respectvolle jongens. Onze vakmensen zijn erg flexibel, kunnen snel schakelen en leggen elke vloer er strak in. Bij Van Berlo Cementdekvloeren staan wij dus voor echt vakmanschap. Dit blijkt ook uit verschillende keurmerken waar wij over beschikken.

Heb je interesse in een zandcement dekvloer en wil je onze vloerensmeerders bij jou aan het werk zien? Vraag dan een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een aanbieding op maat. Indien je vragen hebt kan je altijd contact met ons opnemen.