Skip to content

Zandcement dekvloer vloerverwarming

Gegarandeerd vakmanschap

Zandcement dekvloer vloerverwarming

Ga met een zandcement dekvloer vloerverwarming voor een strakke vloer voor in jouw garage, magazijn of woning. Als vloerenbedrijf doen wij niets anders dan vloerenleggen, dus bij ons ben je aan het juiste adres voor een dekvloer van hoge kwaliteit. Naast dat wij ervoor zorgen dat de dekvloer er strak én egaal in komt te liggen, begeleiden wij jou ook van A tot Z. Hierdoor hoef jij je niet druk te maken en kan je je alvast focussen op de volgende stap van het bouwproject.

Zandcement dekvloer vloerverwarming

Dekvloer leggen? Wij bieden je een transparante offerte op maat.

Jarenlange ervaring

Strak vakmanschap

Bij Van Berlo Cementdekvloeren staan wij voor strak vakmanschap. Wij hanteren een duidelijke werkwijze en hebben een team van gespecialiseerde vloerensmeerders die over de juiste papieren beschikken. Verder wordt ons vakmanschap gekenmerkt door:

 

Wil jij graag onze specialisten bij jou aan het werk zien? Vraag dan stap voor stap een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een aanbieding op maat. Als je vragen hebt kan je altijd contact met ons opnemen.

Waarom een zandcement dekvloer?

Een zandcement dekvloer vloerverwarming wordt grofweg voor drie verschillende toepassingen gebruikt. Zo kan je met een smeervloer de juiste hoogte bereiken, jouw vloer eenvoudig afwerken of een egale ondergrond aanleggen.

Hoogte bereiken

Bereik de juiste hoogte binnen een handomdraai op een praktische én economische verantwoorde manier.

Hoogte bereiken

Praktisch én verantwoord de gewenste hoogte van je ruimte bereiken. Ga voor een cementdekvloer.

Afwerking

Met een strakke zandcement dekvloer vloerverwarming ga je voor een mooie afwerking van jouw vloer. Veel gebruikt voor in magazijnen, garages én technische ruimtes.

Ondergrond

Voorzie je houten vloer, tegelvloer óf PVC vloer van een juiste ondergrond met een cementdekvloer.

Ondergrond

Verzorg een egale ondergrond met een zandcement dekvloer vloerverwarming. Kies hierna voor een latere afwerking zoals laminaat, PVC of een houten vloer.

Afwerkvloer

Creëer een industriële look in je magazijn, garage óf eigen woning met een cementdekvloer als afwerkvloer.

Cementdekvloer Eindhoven? Vraag bij ons een offerte op maat aan.

Onze werkwijze in drie stappen

Ons gewenste resultaat is altijd een strakke zandcement dekvloer vloerverwarming en om dat te bereiken maken wij gebruik van een duidelijke, flexibele én snelle werkwijze. Hierdoor kan jij jarenlang genieten van een dekvloer van hoge kwaliteit. Hieronder beschrijven wij onze werkwijze in drie duidelijke stappen.

Truck Van Berlo cementdekvloeren

Voorbereiding

Het aanleggen van een zandcement dekvloer vloerverwarming begint met een goede voorbereiding. Bij aankomst sluiten wij ons volautomatisch systeem aan op jouw waterleiding. Vervolgens wordt het water met het zand en cement gemengd tot de juiste sterkte en natheid bereikt is. Met behulp van een laser speuren we mogelijke obstakels op én worden de juiste hoogtes ingesteld. Als dit allemaal gedaan is kan het echte werk beginnen.

Smeervloer storten

Uitvoering

Na de juiste voorbereidingen kan de uitvoering beginnen. De specie wordt gestort en door onze vloerensmeerders zo strak én egaal mogelijk verspreid. We zijn pas tevreden als alles perfect uitgesmeerd is, want wij weten als geen ander dat het erg belangrijk is dat de zandcement dekvloer vloerverwarming er strak in ligt. Zodra dit het geval is worden de kanten gemaakt. Daarna beginnen we met de afwerking!

Zandcementvloer [location]

Afwerking

Nadat we de vloer gestort hebben komt de afwerking. We ruimen ons afval op en alle kozijnen en pijpjes worden netjes schoongemaakt. Ook kan naar eigen wens de smeervloer nog gevlinderd worden voor een juiste slijtvastheid. Wij vetrekken pas als alles netjes afgewerkt en opgeruimd is. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken en kan je je alvast focussen op de volgende stap van het bouwproject.