Skip to content

Droogtijdversneller

Strak vakmanschap

Droogtijdversneller

Duurt de standaard droogtijd van uw cementdekvloer te lang? Gebruik de droogtijdversneller van Van Berlo Cementdekvloeren. Vanuit onze jarenlange ervaring herkennen wij het feit dat de droogtijd van uw cementdekvloer simpelweg te lang duurt. Hiermee biedt onze sneldrogende cementdekvloer u de perfecte oplossing met extra voordelen!

Droogtijdversneller

Droogtijdversneller nodig? Wij bieden je een transparante offerte op maat.

Snel én flexibel

Voordelen droogtijdversneller

Dreigt de planning van uw bouwproject uit te lopen? Dan biedt de sneldrogende dekvloer van Van Berlo Cementdekvloeren u een ideale oplossing! Hiermee wordt de standaard droogtijd van uw zandcementvloer aanzienlijk versneld. Indien u binnen een bepaalde tijd uw huidige woning uit moet of een nieuwe winkel opent biedt onze droogtijdversneller dé uitkomst. Hoeveel de droogtijd verkort dient te worden is afhankelijk van uw wensen.

Ons aanbod van droogtijdversneller is gevarieerd. Hierdoor kunt u zelf kiezen hoe lang de droogtijd van uw cementdekvloer bedraagt. Behoudt dus de controle over u planning en neem het heft in eigen handen. Hieronder hebben wij ons aanbod van droogtijdversnellers weergegeven.

  • Droogtijd 2 tot 6 dagen
  • Droogtijd 7 tot 14 dagen
  • Droogtijd 15 tot 21 dagen
Jarenlange ervaring

Werking droogtijdversneller

Hoe zorgen wij ervoor dat de droogtijd van uw cementdekvloer wordt verkort? Vanuit het vakmanschap bij Van Berlo Cementdekvloeren voegen wij extra componenten toe aan de droogtijdversneller. Deze componenten zorgen ervoor dat het vocht binnen de cementdekvloer kristalliseert. Daarnaast zorgt dit ervoor dat er nagenoeg geen krimpscheuren meer tot stand komen.

Verder zijn geen oplosmiddelen aan de droogtijdversneller van Van Berlo Cementdekvloeren toegevoegd. Hierdoor is onze droogtijdversneller niet schadelijk voor het milieu. Daarnaast mag bij het gebruik van onze droogtijdversneller het opstookprotocol na 2 dagen in werking worden gesteld. Het bezit van verschillende keurmerken wijst ook op het feit dat wij de regelgeving en richtlijnen altijd in acht nemen. 

Cementdekvloer droogtijd

3 verschillende toepassingen

Een cementdekvloer kan drie verschillende toepassingen hebben. Bereik de gewenste hoogte, dien als afwerkvloer óf stort een dekvloer als ondergrond voor de later aan te brengen afwerkvloer. 

Hoogte bereiken

Praktisch én verantwoord de gewenste hoogte van je ruimte bereiken. Ga voor een cementdekvloer.

Hoogte bereiken

Praktisch én verantwoord de gewenste hoogte van je ruimte bereiken. Ga voor een cementdekvloer.

Afwerkvloer

Creëer een industriële look in je magazijn, garage óf eigen woning met een cementdekvloer als afwerkvloer.

Afwerkvloer

Creëer een industriële look in je magazijn, garage óf eigen woning met een cementdekvloer als afwerkvloer.

Ondergrond

Voorzie je houten vloer, tegelvloer óf PVC vloer van een juiste ondergrond met een cementdekvloer.

Ondergrond

Voorzie je houten vloer, tegelvloer óf PVC vloer van een juiste ondergrond met een cementdekvloer.

Cementdekvloer droogtijd versnellen? Vraag bij ons een offerte op maat aan.

Onze werkwijze

Indien u een verkorte droogtijd wilt voor uw cementdekvloer is het voor ons van belang om dit op te nemen in de werkwijze. Hierdoor kunnen wij in de voorbereiding, uitvoering en afwerking van de cementdekvloer goed inspelen op het feit dat de droogtijd verkort dient te worden. Ons vakmanschap in combinatie onze eigen vrachtwagen en volautomatisch systeem zorgt voor een optimaal resultaat. Wil jij graag dat onze vloerensmeerders een cementdekvloer met droogtijdversneller komen leggen? Vraag dan nu een offerte aan en binnen één werkdag ontvangt u een aanbieding op maat.

Truck Van Berlo cementdekvloeren

Voorbereiding

Bij aankomst op jouw bouwproject sluiten wij de waterleiding direct aan op ons volautomatisch systeem. Met alle benodigde grondstoffen zoals zand en cement zorgen wij ervoor dat we direct aan de slag kunnen gaan. De juiste sterkte en natheid wordt ingesteld en de hoogtes worden gesteld met een laser. Hiermee worden ook mogelijke obstakels in het leidingwerk opgespeurd. Indien nodig branden wij de vloer zodat de nieuwe cementvloer goed hecht aan de draagvloer. Nadat we de pleistervloer hebben gestort, kunnen we beginnen aan de uitvoering.

Smeervloer storten

Uitvoering

Zijn de juiste voorbereidingen getroffen? Dan kunnen wij aan de slag met de uitvoering. De specie wordt gestort en verspreid wat uiteindelijk de basis vormt voor een perfecte afwerking. Hierna maken onze vloerensmeerders de kanten en worden deze afgewerkt. De banden met rij worden gezet en afgewerkt met schuurblokken en spanen. Hierna worden de binnenste gedeeltes dichtgemaakt met de rij. Groen licht? Dan kan overgegaan worden naar de afwerking.

Zandcementvloer [location]

Afwerking

Is de cementdekvloer mooi strak én egaal gestort? Dan gaan wij aan de slag om de 'finishing touch' te verzorgen. Zo maken wij de pijpjes en kozijnen netjes schoon. Indien nodig vlinderen wij de vloer voor een goede slijtvastheid. Uiteindelijk staat een goed eindresultaat natuurlijk centraal. Een vlakke én strakke cementdekvloer. Voordat wij vertrekken ruimen we al het afval netjes op. Hierdoor kan jij je richten op de volgende stap van jouw bouwproject.