Skip to content

Betonnen dekvloer

Cementdekvloer = zandcementvloer = smeervloer

Betonnen dekvloer

Ben jij op zoek naar een betonnen dekvloer voor in jouw woning, garage of opslagruimte? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vloeren storten is onze passie en daarom zorgen wij ervoor dat er bij jou een strakke én egale cementdekvloer wordt gelegd. Ook begeleiden wij jou van A tot Z, waardoor jij je niet druk hoeft te maken en je alvast kan richten op de volgende stap van het bouwproces.

betonnen dekvloer

Smeervloer leggen? Wij bieden je een transparante offerte op maat.

Vakwerk door jarenlange ervaring

Strak vakmanschap

Het cementdekvloeren bedrijf is in 2012 opgericht door Randy en Linda van Berlo en sindsdien staat  Van Berlo Cementdekvloeren voor echt vakmanschap. Randy en Linda beschikken over meer dan 20 jaar ervaring en hebben zich omringt met een team van gespecialiseerde vloerensmeerders. Hierdoor is het resultaat altijd een strak gesmeerde dekvloer. Ons vakmanschap wordt gekenmerkt door:

  • Beschikking Afbouwkeurmerk
  • Bieden NOA Afbouwgarantie
  • Zaken altijd op orde hebben
  • Werken met de juiste gereedschappen
  • Strikte opvolging veiligheidstermen
  • Goede klachtenregeling
 

Heb je interesse in een betonnen dekvloer en wil je onze vloerensmeerders bij jou aan het werk zien? Vraag dan nu een offerte aan en ontvang binnen 24 een aanbieding op maat. Bij vragen over de smeervloer kosten of andere zaken kan je altijd contact met ons opnemen.

Verschillende toepassingen

Een smeervloer is grofweg voor drie verschillende toepassingen te gebruiken. Met een betonnen dekvloer kan je jouw vloer eenvoudig verhogen of afwerken. Ook kan een dekvloer dienen als ondergrond voor de later aan te brengen afwerking.

Hoogte bereiken

Door een smeervloer te storten kan op een praktische én economische manier de juiste hoogte worden bereikt.

Hoogte bereiken

Praktisch én verantwoord de gewenste hoogte van je ruimte bereiken. Ga voor een cementdekvloer.

Vloerafwerking

Met een betonnen dekvloer kan je eenvoudig een vloer afwerken. Zowel in magazijnen als in woonruimtes.

Ondergrond

Voorzie je houten vloer, tegelvloer óf PVC vloer van een juiste ondergrond met een cementdekvloer.

Strakke ondergrond

Een betonnen dekvloer kan perfect dienen als ondergrond voor een latere afwerking zoals PVC, laminaat of tapijt.

Afwerkvloer

Creëer een industriële look in je magazijn, garage óf eigen woning met een cementdekvloer als afwerkvloer.

Cementdekvloer Eindhoven? Vraag bij ons een offerte op maat aan.

Onze werkwijze

Bij ons strak vakmanschap hoort natuurlijk ook een duidelijke, flexibele én snelle werkwijze. Het voordeel voor jou als klant is dat hierdoor de betonnen dekvloer er altijd strak in komt te liggen. Hieronder beschrijven wij onze werkwijze in drie duidelijke stappen.

Truck Van Berlo cementdekvloeren

Voorbereiding

Bij een goede werkwijze kan een voorbereiding natuurlijk niet ontbreken. Bij aankomst sluiten onze specialisten ons volautomatisch systeem op jouw waterleiding aan. Het water wordt gemengd met het zand en cement tot de juiste sterkte en natheid is bereikt. Ondertussen speuren we met onze lasers mogelijke obstakels op én worden de juiste hoogtes ingesteld.

Smeervloer storten

Uitvoering

Voorbereiding klaar? Dan kan de betonnen dekvloer gelegd worden. De mortel wordt gestort en door onze smeerders zo strak en egaal mogelijk over de ruimte verspreid. Wij weten als geen ander dat het van groot belang is dat de betonnen dekvloer er strak in ligt, dus we zijn pas tevreden als dit het geval is. Voordat de afwerking kan beginnen worden de kanten nog gezet.

Zandcementvloer [location]

Afwerking

Als laatste de afwerking, maar zeker niet onbelangrijk. Wij vetrekken pas als alles netjes afgewerkt en opgeruimd is. We ruimen ons afval op en de kozijnen en pijpjes worden schoongemaakt. Naar eigen wens kan de betonnen dekvloer nog gevlinderd worden voor een juiste slijtvastheid. Als alles in orde is, kunnen wij met een tevreden gevoel vertrekken.