Skip to content

Dekvloer vloerverwarming

Gegarandeerd vakmanschap

Vloerverwarming

Ga voor een goede afscheidingslaag zodra je voor een dekvloer vloerverwarming gaat. Zodra je de vloerverwarming gaat leggen wil je namelijk een minimale kans op krimpen. Normaal gesproken komt de dekvloer recht op de betonvloer te liggen. Het punt is alleen dat de vloer nooit 100% zal gaan hechten aan de betonvloer. En zodra de smeervloer gaat krimpen kan dit gevolgen hebben voor de constructie én de vloerverwarming. Wij vertellen je graag hoe dit voorkomen kan worden.

Dekvloer vloerverwarming

Dekvloer vloerverwarming (laten) leggen? Wij bieden je een transparante offerte op maat.

Jarenlange ervaring

Strak vakmanschap

Met een dekvloer vloerverwarming wil je écht strak vakmanschap. Wij adviseren dan ook om een standaard scheidingslaag aan te brengen. Dit brengt de kansen op scheuren én dus beschadiging van de vloerverwarming omlaag. Dit kan isolatiemateriaal zijn. Maar ook simpel PE-folie kan erop aangebracht worden. 

Een toeslagstof bij een dekvloer vloerverwarming kan ook wel als een extra ‘ingrediënt’ worden gezien voor zandcementvloeren. Hier wordt de vloerverwarming uiteindelijk namelijk ingelegd. Ook zorgt de toeslagstof er uiteindelijk voor dat de smeervloer storten een hogere dichtheid krijgt. Dit geleidt de warmte beter én hierdoor krijg jij meer profijt van de vloerverwarming. 

3 verschillende toepassingen

Doorgaans zijn er drie verschillende toepassingen waarvoor een dekvloer vloerverwarming aangelegd wordt. Bereik de juiste hoogte op een eenvoudige én duurzame manier, ga voor een (super) strakke vloerafwerking óf verzorg een egale ondergrond voor de later aan te brengen afwerking.

Hoogte bereiken

Bereik de juiste hoogte op een praktische én economisch verantwoorde manier. Met een dekvloer is dit binnen een handomdraai gebeurd.

Hoogte bereiken

Bereik de juiste hoogte op een praktische én economisch verantwoorde manier. Met een dekvloer is dit binnen een handomdraai gebeurd.

Vloerafwerking

Met een strakke dekvloer verzorg je een mooie afwerking van de vloer. Vaak gezien in een magazijn, garage óf technische ruimte.

Vloerafwerking

Met een strakke dekvloer verzorg je een mooie afwerking van de vloer. Vaak gezien in een magazijn, garage óf technische ruimte.

Ondergrond

Als de uiteindelijke vloerafwerking pvc, laminaat óf een houten vloer is verzorg je met een dekvloer vloerverwarming een egale ondergrond.

Ondergrond

Als de uiteindelijke vloerafwerking pvc, laminaat óf een houten vloer is verzorg je met een dekvloer vloerverwarming een egale ondergrond.

Dekvloer vloerverwarming storten? Vraag bij ons een offerte op maat aan.

Onze werkwijze

Met een cementdekvloer buiten gaan wij voor niets minder dan perfect. En dat is dan ook een reden dat wij alles tot in de (aller)kleinste puntjes afwerken. Geheel volgens onze strakke werkwijze. Hiermee garanderen wij iedere dag opnieuw een strakke dekvloer. Klaar voor tientallen jaren gebruik. Aan de slag!

Truck Van Berlo cementdekvloeren

Voorbereiding

Een goede voorbereiding, is het halve werk. Vanuit dit principe starten wij onze werkdag. Vroeg vertrekken wij met ons volautomatisch systeem naar je bouwproject. Zodra wij zijn aangekomen sluiten wij dit aan op je waterleiding en worden de juiste hoogtes ingesteld. Onze laser speurt mogelijke obstakels op en het zand én cement wordt gemengd.

Zwevende vloer

Uitvoering

Zodra het cement perfect gemengd is kan overgegaan worden op de uitvoering. En dat is om de specie gelijkmatig over de ruimte heen te verdelen. Vloerensmeerders van Van Berlo Cementdekvloeren vinden dit over het algemeen de leukste fase. Pas zodra alle gedeeltes glad gestreken zijn kunnen zij tevreden terugkijken.

Zandcementvloer [location]

Afwerking

Wij vertrekken níet bij je thuis zodra alles netjes afgewerkt is. En daar hoort dus onder anderen bij dat alles netjes afgewerkt wordt. De pijpjes en kozijnen worden netjes schoongemaakt. Ook wordt de dekvloer nog gevlinderd voor een juiste slijtvastheid. Pas zodra alles is afgerond kunnen wij met gepaste trots terugkijken op een mooi project.


Onze werkzaamheden

Een dekvloer vloerverwarming leggen, dat is iets waar wij al jarenlang ervaring in hebben. Hierdoor weten wij precies welke vloer in welke samenstelling waar moet komen te liggen. Wij hebben een team van gespecialiseerde vloerensmeerders die van begin tot eind voor jou klaar staan. De werkzaamheden die wij uitvoeren hebben we hieronder even op een rijtje gezet.

Standaard dekvloer vloerverwarming

Een dekvloer storten wij op de draagvloer en eenmaal droog komt daar de bovenvloer bovenop. Het is van groot belang dat wij de dekvloer vloerverwarming er strak inleggen, want de kleinste afwijking kan al invloed hebben op de uitstraling en kwaliteit van de bovenvloer. Onze vloerensmeerders zorgen ervoor dat het resultaat altijd een strakke dekvloer is.

Sneldrogende dekvloer vloerverwarming

Het kan wel even duren voordat een dekvloer volledig droog is. De droogtijd hangt af van verschillende factoren zoals de dikte en de luchtvochtigheid. Heb je haast en kan je eigenlijk niet wachten tot de dekvloer vloerverwarming volledig droog is? Dan hebben wij de perfecte oplossing. Door een van onze droogtijdversnellers toe te voegen kunnen wij de droogtijd versnellen naar 2 tot 6 dagen, 7 tot 14 dagen of 15 tot 21 dagen.

Extra opties

Een dekvloer vloerverwarming aanleggen is niet het enigste wat wij kunnen. Je kunt bij ons ook terecht voor een aantal andere werkzaamheden die raakvlakken hebben met ons vak, zoals het aanbrengen van isolatie. Hierdoor zijn wij regelmatig een totaalleverancier bij grote projecten. Ook kunnen wij extra grondstoffen toevoegen aan het zandcement om bijvoorbeeld de vloer te versterken of om de droogtijd te versnellen.

Kosten dekvloer

Bij Van Berlo Cementdekvloeren zijn wij transparant over de cementdekvloer kosten. Ben je benieuwd wat de kosten voor jou zijn? Vraag dan stap voor stap een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een aanbieding op maat. Voor ons is het belangrijk dat je ons zo duidelijk mogelijk informeert, zodat wij de kosten op een eerlijke én correcte manier kunnen bepalen. Heb je vragen over de dekvloer kosten of over andere zaken? Dan kan je altijd contact met ons opnemen.