Skip to content

Vloeren storten

Gegarandeerd vakmanschap

Vloer storten

Vloeren storten. Dat doen wij bij Van Berlo Cementdekvloeren het liefste. Geheel vanuit onze passie zorgen wij ervoor dat de mortel in de perfecte verhouding wordt gemengd. Hierna verspreiden wij dit met de nodige precisie over je ruimte. Afhankelijk van je wensen verschilt de toepassing van een smeervloer. Verhoog je ruimte, breng een ondergrond voor de later aan te brengen vloerafwerking aan óf verzorg de vloerafwerking met een (gevlinderde) cementdekvloer. Wij staan tot je dienst.

Wat is een dekvloer?

Vloeren storten? Wij bieden je een transparante offerte op maat.

Jarenlange ervaring

Strak vakmanschap

Sinds 2012 zijn Randy én Linda van Berlo iedere dag in de weer om strak vakmanschap te leveren. En vanuit onze ervaring kunnen wij ondertussen ook wel stellen dat dit is gelukt. Zo volgen wij een strakke werkwijze die ervoor zorgt dat iedere smeervloer storten van de (aller)hoogste kwaliteit is.

Om strak vakmanschap te blijven bieden is onder anderen scholing van werknemers belangrijk. Daarom is iedere werknemer van de juiste papieren voorzien. En beschikken wij ook over de nodige keurmerken die nodig zijn voor het waarborgen van kwaliteit én veiligheid.

3 verschillende toepassingen

De redenen waarom je voor vloeren storten zou moeten gaan lopen uiteen. Bereik eenvoudig de juiste hoogte. Verzorg een (strakke) vloerafwerking. Of ga voor een egale én strakke ondergrond voor de later aan te brengen vloerafwerking. Klaar voor jarenlang gebruik!

Hoogte bereiken

De juiste hoogte bereik je met vloeren storten zowel praktisch als economisch verantwoord.

Hoogte bereiken

De juiste hoogte bereik je met vloeren storten zowel praktisch als economisch verantwoord.

Vloerafwerking

Een passende vloerafwerking in magazijnen, garages óf technische ruimtes.

Vloerafwerking

Een passende vloerafwerking in magazijnen, garages óf technische ruimtes.

Ondergrond

Pvc, laminaat óf een houten vloer als egale ondergrond voor de latere afwerking.

Ondergrond

Pvc, laminaat óf een houten vloer als egale ondergrond voor de latere afwerking.

Dekvloeren storten? Wij bieden een simpele én overzichtelijke offerte op maat aan.

Onze werkwijze

Strak vakmanschap. Een eigen volautomatisch systeem. En de daaruit volgende korte lijntjes. Bij Van Berlo Cementdekvloeren weet je één ding zeker. Vloeren storten loopt op de spreekwoordelijke rolletjes. Binnen drie stappen verloopt het leggen van de cementdekvloer buiten. Aan de slag!

Truck Van Berlo cementdekvloeren

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. Bij aankomst op je locatie sluiten wij ons volautomatisch systeem aan op de waterleiding. De laser speurt mogelijke obstakels op én de juiste hoogtes worden direct gesteld. Zodra alle lichten op groen staan kan het storten beginnen!

Zwevende vloer

Uitvoering

Het perfect gemengde cement kan over de ruimte worden verspreid. De mortel wordt egaal over de ruimte heen glad gestreken. Geheel om een gladde ondergrond te krijgen. Goed voor zowel het ophogen van je ruimte, het aanbrengen van de vloerafwerking óf van een egale ondergrond.

Zandcementvloer [location]

Afwerking

Strak vakmanschap. Daar kan een nette afwerking natuurlijk niet bij ontbreken. De pijpen én kozijnen worden netjes schoongemaakt. En wij vertrekken níet voordat al het afval is opgeruimd. Indien nodig vlinderen wij de vloeren nog voor een juiste slijtvastheid. Hierdoor is de vloer klaar voor jarenlang gebruik!

Onze werkzaamheden

Onze focus ligt al meer dan 20 jaar bij vloeren storten en daar blijft hij liggen. Door deze ervaring kennen wij de grondstoffen en weten wij precies welke vloer in welke samenstelling waar moet komen te liggen. Hierdoor ben je bij Van Berlo Cementdekvloeren verzekerd van echt vakmanschap en hoge kwaliteit cementdekvloeren.

Standaard vloeren storten

Cementdekvloeren storten wij op de draagvloer en daar bovenop komt de bovenvloer te liggen. Een minimale afwijking in de cementdekvloer kan al invloed hebben op de kwaliteit en uitstraling van de bovenvloer. Dit maakt het zo belangrijk dat wij ons werk goed doen. Wij hebben een gespecialiseerd team klaar staan die de vloeren perfect storten, waardoor de prijs het volledig waard is.

Sneldrogende vloeren storten

De bouw kan pas verder als de dekvloer volledig droog is en dat kan vaak wel even duren. De droogtijd hangt af van verschillende factoren zoals de dikte en de luchtvochtigheid. Heb je geen tijd om te wachten tot de vloer droog is? Dan hebben wij daar een perfecte oplossing voor. Met onze droogtijdversnellers kunnen we de droogtijd versnellen, waardoor jij je geen zorgen meer hoeft te maken over een natte vloer.

Extra opties

Naast vloeren storten kunnen wij ook extra werkzaamheden uitvoeren die raakvlakken hebben met ons vak, zoals het aanbrengen van isolatie. Hierdoor zijn we bij grote projecten regelmatig totaalleverancier. Ook kan je bij ons verschillende extra grondstoffen aan het zandcement toevoegen om bijvoorbeeld de vloer te versterken of om de droogtijd te versnellen.

Onze vloerensmeerders

Wij hebben een erg leuk team van gespecialiseerde vloerensmeerders klaar staan waar we enorm trots op zijn. Het zijn stuk voor stuk sociale, respectvolle en vakkundige jongens die elke dag klaar staan om vloeren te storten. Ons team is erg flexibel en als we snel moeten schakelen kunnen wij dat. Dit in combinatie met ons vakmanschap, wat onder andere blijkt uit verschillende keurmerken waar wij over beschikken, zorgt ervoor dat wij vloeren van hoge kwaliteit leggen.