Skip to content

Droogtijd cementdekvloer

Gegarandeerd vakmanschap

Droogtijd cementdekvloer

Vind je de standaard droogtijd van een cementdekvloer te lang? Versnel de droogtijd cementdekvloer met een droogtijdversneller van Van Berlo Cementdekvloeren. Met jarenlange ervaring én kennis van ons vakmanschap voorzien wij jou van het juiste advies. Met ons eigen volautomatisch systeem en vrachtwagen leveren wij je een zo strak én egaal mogelijke cementdekvloer.

Droogtijd cementdekvloer

Interesse in een cementdekvloer? Binnen 24 uur heb je een offerte.

Droogtijdversneller

Droogtijd cementdekvloer versnellen

Indien de planning van een bouwproject dreigt uit te lopen is het van belang om rekening te houden met de droogtijd van een cementdekvloer. Wellicht biedt een dekvloer van Van Berlo Cementdekvloeren je de uitkomst. Zo kan dit de standaard droogtijd van een zandcementvloer namelijk aanzienlijk versnellen.

Moet je binnen een bepaalde tijd jouw woning uit? Of staat een openingsdatum voor jouw winkel gepland? Dan kan één onze droogtijdversnellers je mogelijk uitkomst bieden. Vanuit ons gevarieerd aanbod bepaal je zelf hoeveel de droogtijd verkort wordt. Hierdoor hou je de touwtjes in eigen handen van jouw bouwproject. Hieronder is ons aanbod van droogtijdversnellers kort weergegeven.

  • Een droogtijd van 2-6 dagen
  • Een droogtijd van 7-14 dagen
  • Een droogtijd van 15-21 dagen

U zult zich waarschijnlijk afvragen hoe de droogtijd van een zandcementvloer verkort kan worden. Bij Van Berlo Cementdekvloeren voegen wij extra componenten toe waardoor het vocht kristalliseert. Daardoor ontstaan nagenoeg geen krimpscheuren. Verder zijn er geen oplosmiddelen aan onze droogtijdversneller toegevoegd.

Toepassingen cementdekvloer

Onafhankelijk van de droogtijd cementdekvloer kan je voor drie verschillende toepassingen kiezen. Hieronder zijn de mogelijkheden weergegeven en kort toegelicht.

Gewenste hoogte

Bereik de gewenste hoogte op een praktische én economisch verantwoorde manier.

Gewenste hoogte

Bereik de gewenste hoogte op een praktische én economisch verantwoorde manier.

Afwerking

Een cementdekvloer als afwerking in een magazijn, technische ruimte, garage óf jouw woning.

Afwerking

Een cementdekvloer als afwerking in een magazijn, technische ruimte, garage óf jouw woning.

Ondergrond

Als ondergrond voor latere vloerafwerking zoals een tegelvloer, gietvloer of laminaat.

Ondergrond

Als ondergrond voor latere vloerafwerking zoals een tegelvloer, gietvloer of laminaat.

Vragen over de droogtijd van een cementvloer?

Onze werkwijze

Naast het gebruik van onze droogtijdversneller ontzorgen wij je volledig bij het storten van jouw cementdekvloer. Dit begint bij een goede voorbereiding nadat de pleistervloer gestort wordt. Na afloop gaan wij niet bij je weg voordat alles netjes afgewerkt is. Hier hoort ook het opruimen van ons afval bij. Hierdoor kan je zorgeloos verder met jouw bouwproject. Hieronder is onze werkwijze in drie stappen vereenvoudigd weergegeven.

Truck Van Berlo cementdekvloeren

Voorbereiding

Bij aankomst sluiten wij de waterleiding bij je thuis direct aan op ons volautomatisch systeem. Hierna mengen wij het zand en het cement tot een perfecte natheid én dikte is bereikt. Ondertussen speuren wij alle mogelijke obstakels op via onze laser. Ook worden hiermee de juiste hoogtes gesteld. Niets staat meer in de weg om de mortel mooi strak en egaal over jouw ruimte te verspreiden.

Sneldrogende cementdekvloer

Uitvoering

Aan de slag! Onze vloerensmeerders verspreiden de mortel strak én egaal over jouw ruimte. Vervolgens worden de banden gezet en zorgen de spanen en schuurblokken ervoor dat de ruimte afgewerkt kan worden. Voordat na de afwerking wordt overgegaan controleren wij jouw ruimte. Jou rest niets meer dan afwachten tot wij de dekvloer met de nodige precisie hebben afgewerkt.

Zandcementdekvloeren

Afwerking

Wij vertrekken niet voordat de kozijnen en pijpjes netjes schoongemaakt zijn. Pas als deze netjes schoon zijn én al het afval is opgeruimd vertrekken wij. Jij kan hierdoor alweer zorgeloos bezig zijn met de volgende stap in het bouwproject. Hierdoor verlies je geen tijd en ervaar je geen stress. Bij Van Berlo Cementdekvloeren ben je dus verzekerd van een strakke dekvloer zonder zorgen!